Telesaates "Hommik Anuga" edastasid oma emale tervitusi mitmed armastatud kodumaised staarid. Videos võtsid sõna Mart Sander, Inger, Jakob Rosin, Kristina Šmigun-Vähi, Ott Lepland, Matz Topkin ja Merle Palmiste.

"Ei suuda ükski lauluviis, luuletus, pilt ega kingitus anda edasi seda, mida ema meile tegelikult tähendab," selgitas Mart Sander.

"Kallis ema, ilusat ja päikselist emadepäeva sulle," soovis Inger.

"Täna on sinu päev, aga minu arvates emadepäev peaks olema iga päev, sest sina oled lihtsalt kõige, kõige, kõige parem," leidis Jakob Rosin.

"Kallis emme, sa oled tõeline emalõvi. Sa oled alati võidelnud minu ja Katsi eest. Samas olen ma sulle väga tänulik, et sa pole kunagi meile ette ehitanud kuldset teed üle kuristiku, vaid oled näidanud, kuidas seda kuristikku ohutult läbida ja ellu jääda," tänas Kristina Šmigun-Vähi.

"Kallis emakene, soovin sulle ilusat ja imelist emadepäeva, et sinu tänane päev oleks täis õnne, headust, helgust, päikest ja ilusaid mõtteid," saatis oma tervitused teele Ott Lepland.

"Emadepäevad ja emadeööd,
lõpmatud hooled ja lõpmatud tööd.
Suurimad rõõmus ja helgeimad teed,
et oleks sul mõtteis ja meeltes vaid need," pühendas Matz Topkin oma emale luuletuse.

"Kallis ema, me ei ole kaks kuud kohtunud. Loomulikult me oleme helistanud ja kirjutanud, vilgutanud, lehvitanud, mis on ka väga, väga tore, aga üle kõige maailmas ma tahaksin sind päriselt näha. Kõvasti, kõvasti kallistada, sulle pai teha ja kui võimalik sulle sülle pugeda ja olla seal nii kaua, kui võimalik. Ma olen sind igatsenud, päriselt," tunnistas Merle Palmiste.