Maailma üheks kuulsamaks ekstreemspordifestivaliks kasvanud Simple Session paistab ka sel korral silma muljetavaldava võistlejate nimistuga kogu maailmast, kust ei puudu nii juba ilma teinud sõitjad kui ka uued talendid. Eelmisel aastal jälgis Saku Suurhallis toimuvat live-netiülekande vahendusel lausa rekordilised miljon inimest üle kogu maailma, tehes sellest planeedi enimvaadatud ekstreemspordisündmuse.

Võistlusele on kevadel taaskord oodata ligi 200 tipp-võistlejat enam kui 30st riigist ning oma võimaluse saavad ka parimad Põhja-Euroopa ning Baltimaade sõitjad, sh silmapaistvamad Eesti rulatajad ja trikiratturid.

Koos suviste festivalidega on seekordse Simple Sessioni järjekorranumber juba 18. Aastal 2000 Tartus kohaliku suvise rula- ja trikirattavõistlusena alustanud Simple Session toimub maailma ekstreemspordikalendri ühe oodatuima võistlusena Saku Suurhallis kevadel juba kümnendat korda. 

Simple Session 13 järjepidevalt avalikustuva võistlejate nimekirja, programmi ja uudistega saab kursis püsida festivali kodulehel, Facebookis ning Twitteris.

Piletid on saadaval Ticketpro müügipunktides üle Eesti, kahe päeva pass festivalile maksab eelmüügist 25 eurot. 

VAATA SIMPLE SESSION 13 TREILERIT: