Tuntud Hollywoodi näitleja Alec Baldwin etendas president Trumpi, kel oli kohtumisel äärmiselt igav: eriti, kui rääkima hakkas Kate McKinnon, kes kehastas Leedu president Dalia Grybauskaitėt, vajus ta suisa unne. Ta üritas endale veel mõttes kinnitada, et Leedu riigipea soengu üle nalja ei tohiks visata, ent loomulikult ei suutnud ta end tagasi hoida.

Eesti president Kersti Kaljulaid, keda etendas Heidi Gardner, pidi terve aja aga vaikima, sest Trump leidis, et eestlanna kõne võiks aja kokkuhoiu mõttes vahele jätta. Eesti riigijuhti võrdles ta "tüdrukpresidendiga" ning märkis sedagi, et ta meenutab ühte meestegelast Balkit kunagisest USA komöödiasarjast "Perfect Strangers".

Läti presidenti kirjeldas Trump kui "Boratit" ja Leedu presidenti kui "Sashat". Nalja visati ka Läti riigipea kõneka aktsendi üle.

SNL on USAs ülipopulaarne. Arvestades nende kriitilist tooni Trumpi aadressil, pole imestada, et riigipea seda saadet ei salli. Ka antud klipis ironiseeritakse lisaks riigipeade kohtumisele ka Fox Newsi hoiakute üle - teatavasti on see kanal vabariiklaste suuvooder.