Projekti eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejal leida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.

Iluauhinnad 2012 žüriisse kuulusid Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, lauljatar Liis Lemsalu, näitlejanna Elina Pähklimägi, juuksur Maarika Heering ja meikar Maarja Sild.

Žürii esinaine Karolin Kuusik ütleb, et tema kui ilutoimetaja jaoks andis testimine hea ülevaate aktuaalsetest toodetest ja Eesti iluturul toimuvast. “Avastasin palju uusi turule tulnud pisikesi brände, neist mitmed said ka auhinnatud,” rõõmustab Karolin.

Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill hindab igakevadist ilupidu lugeja jaoks väärtuslikuks. “Et anname iluauhindu juba neljandat korda ning võistlusest on kujunenud traditsioon, teab meie lugeja, et võib Cosmopolitan iluauhindade logoga toodet usaldada, sest selle on oma nahal, kehal, juustel läbi proovinud professionaalne žürii.” Cosmopolitani poolt kokku pandud sõltumatu žürii proovis erinevaid Eestis müüdavaid ilutooteid, kokku üle 300 toote. Testimine kestis kuus nädalat. Delfi Naisteka portaalis valiti ka lugejate lemmik. Auhindade üleandmine toimus 23. mail Teletornis. Tähistama tulid üle saja ilufirma esindaja ning tuntud tegijad moe- ja ilumaastikul.

Saa rohkem teada ja vaata videot: