Rahula tõi välja, et sellises spetsiaalselt noorte jaoks seatud versioonis ja koosseisus pole lugu “Võta aega” varem keegi esitanud. “Tulevikutalendi konkursil on tunnustatud tervet hulka tublisid noori, kellel on erinevaid andeid. Ka bänd ei kuulu konkursil vaid muusikavaldkonnas silma paistnud noored - mõnigi neist on pälvinud stipendiumi hoopis mõnes muus kategoorias,” rääkis möödunud aastal noori kultuuritalente hinnanud Rahula.

Loo uude versiooni kirjutas Rahula sisse nii klaveri, viiuli, tšello, flöödi kui ka vokaali. Möödunud aastal Tulevikutalendid 2015 auhinnagaalal lugu esitanud bändi koosseisu kuulusid Birgit Katriin Born (viiul), Angelika Anette Antsmäe (tšello), Mirjam Leesalu (vokaal), Adeele-Ann Krigul (flööt) ja Mari-Liis Korkus (klaver).

Stipendiumikonkurss Tulevikutalent ootab ka tänavu oma ridadesse andekaid noori, kes on silma paistnud ühes neljast kategooriast: kultuuritalent, ettevõtlikkustalent, sporditalent või teadustalent. Konkursile on võimalik kandideerida kodulehel www.tulevikutalent.ee kõigil 5.-12. klasside õpilastel enne 18. oktoobrit. Iga kategooria parim saab koos tiitliga “Tulevikutalent 2016” kaasa 1000-eurose stipendiumi, lisaks premeeritakse stipendiumitega ka 2. ja 3. koha omanikke.

Tulevikutalente hindavad tänavu füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, tippjalgrattur Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikuse õhutaja Darja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Jaga
Kommentaarid