Putinit soosiv kampaania on üleüldse üsna madalalaubaline. Varasemalt on postitatud homofoobiat õhutav video, milles räägitakse, et kui praegune president ei jätka, siis kellegi uue võimu all peavad harilikud vene pered võtma enda juurde elama homosid, kes endale partnerit ei leia. Klipis näidatakse, kuidas üks harilik mees näeb sellist stsenaariumi unes ning ärkab ehmatusega, tema kõrval voodis pikutab aga geist kostiline.

Samas hirmutamisstiilis videos, mida on vaadatud üle nelja miljoni korra, kõneletakse, kuidas uue riigipea taktikepi all liituvad Vene armeega mustanahalised immigrandid.
Maximi klippides kujutatakse aga valimisjaoskonda kui täiskasvanute maailma sloganitega: “Alguses on see hirmus, aga peagi tahad sa seda veel ja veel.”, “Oled sa ikka juba 18-aastane?” ja “Kõik, mis toimub valimisjaoskonnas, jääb valimisjaoskonda...” Videos näeb paljastavates kostüümides naisi, keda kutsutakse valimistüdrukuteks ning nendega käivad kaasas samuti mitmetähenduslikud lööklaused.

Ajakirja peatoimetaja Alexander Malenkov kinnitas, et ajakiri reklaamib presidendivalimisi ühe erilise äriprojekti raames, ent ei avaldanud, kes on tellija ja rahastaja. Mees tunnistas, et kampaania on küll tibake absurdne, ent tegemist oli kompromissiga.

Näiteks ühes videos on stseen, milles noor naine keeldub seksimast mehega, kes pole valimas käinud. Klipp algab sellega, kuidas paar kirglikult suudleb, ent ühtäkki küsib neiu, kas noormees on ikka 18 täis. Jaatava vastuse peale jätkab naine pärimist, kas partner ikka valimas on käinud. Kui mees vastab eitavalt, loobub naine ka seksist, kuna tegu on tema meelest seetõttu poisikesega. Järgmises videos demonstreeritakse valimas käimist kui ülimat kodanikukohust – peatselt sünnitama hakkav naine lippab kiiresti enne haiglasse minekut ka valimisjaoskonnast läbi.
Kuigi Putin ei ole muidu suuremat sorti kampaaniat teinud, on tal ilmselgelt miskid päkapikud abiks, kes tema võimul püsimise eest võitlevad.

Vaata veel pilte Mirrorist.