Kas printsess Miss Soome saab lõpuks mehele Lennart Laineplekile? Kas Paha-Kalle saab oma teenitud karistuse Loll-Rulle kiusamise eest? Kas Käbekärp päästab kuningas Soome Kunni kuningriigi ilmselgest allakäigust?

“See on üks tunnike lihtsat ja peitmata nalja ning pakub nii suurele kui väiksele vaatajale siira ja sooja kõhutäie rõõmu,” räägib lavastaja Tero Jartti. “Lugu ise on klassikaline muinasjutt printsist ja printsessist, halvast ja kurjast. Ainult selle tegelased on oma teekonnal natukene juhmiks jäänud. See oluline asjaolu viib neid seiklustesse, kus ühe naiivse printsi kadunud kroon saab kurjuse kehastuse petuskeemiks kuningriigi väljapetmisel, pirtsakas ja poolpime kosilast otsiv printsess ei taha leppida säästuarmastusega ja tõeliselt tõeline hüperaktiivne kangelane Käbekärp lahendab lõpuks müsteeriumi, kuhu kadus aastaid tagasi vana kuninga armas poeg.”

Tero Jartti on Soome filmilavastaja, dramaturg ja näitleja. Soomlastele sai ta esmakordselt tuttavaks Jouko Turkka lavastatud telesarjas “Seitse venda”, mis esilinastus 1986. aastal. Sealt alates kuni käesoleva ajani on ta teinud rolle ligi neljakümnes filmis. Näitlejana on Tero astunud üles ka teatrilaval, viimati tehtud rollidest saab nimetada tööd Kristian Smedsi lavastatud “Mr. Vertigos” Kansallisteatteris Helsingis ja Peeter Jalaka lavastuses “Nibud ehk hetk me elude katkematus reas”, mis esietendus 2012. aasta septembris.

Lastelavastuses “Käberkärp” on laval Von Krahli Teatri näitlejad Kait Kall, Ott Kartau, Liis Lindmaa, Tõnis Niinemets, Ivo Reinok ja Ragne Veensalu.