Bethan Hughes'i (25) pahameel on seda suurem, et pärast ekslikult liha söömist hakkas tal halb, vahendab Briti tabloid Mirror.

KFC tunnistab, et nende uues toidukohas Bathis Lower Borough Walls'i tänaval tehti tõesti viga ning serveeriti vegantoidu asemel kana. Hughes'ile oli see esimene KFC külastus ja nagu ta hiljem ütles, jääb see ka viimaseks. Pärast esimest "lihavaba alternatiivroa" ampsu tundis ta enda sõnul end halvasti: "veensin oma kolleege lõunale minema KFC-sse, ütlesin, et veganid meie hulgast saavad proovida uut lihavaba toodet". Teenindaja aga tegi vea.

Hughes soovis seepeale rääkida söögikoha juhatajaga ja seda ta ka sai. Juhataja vabandas ning raha sai Hughes samuti tagasi. "Nägin, et tal oli tõesti kahju juhtunu pärast ja eks töötajatel oli ka väga kiire, aga siiski võiks meeskonda paremini juhendada paremini".

"Meeskond näis arvavat, et kõige olulisem oli tehtud viga serveerimisel, kuid palju olulisem on see, et ma sõin surnud looma, kes oli surnud piinarikast surma pärast seda, kui elas 30 päeva kuuris," sõnas Hughes. KFC -d külastada ta enam ei plaani.

Pilte sündmuskohalt näeb siit.