Eesti värskeima ja mugavaima e-poe Siison eesmärgiks on pakkuda inspiratsiooni, mugavat ostuelamust, suurepärast klienditeenindust ning kvaliteetset toodete valikut.

Siisoni loojad Silver Hage ja Matthias Vutt ütlevad justkui ühest suust, et Siisoni näol ei ole tegu järjekordse tavalise internetikataloogiga. „Me ei taha, et külastaja peaks nägema tuhandeid viimistlemata fotosid, suplema tundmatute brändide meres, otsima paaniliselt infot e-poe usaldusväärsuse kohta või nuputama, kuidas mõnda toodet ostukorvi lisada.

Meie eesmärgiks on pakkuda detailideni viimistletud ostuelamust, mis jääb meelde ja kutsub külastajat tagasi uutele avastustele,“ lausus Vutt. 


Lisaks lihtsale ostuprotsessile plaanib Siison hoolitseda ka selle eest, et külastajad leiaksid Siisonist iga nädal inspireerivat lugemist. Juba on jõutud alustada rubriiki „Stiilsed eestlased“, kus intervjueeritakse omapärase ja stiilse väljanägemisega Eesti inimesi ning mille esimest lugu võib juba praegu Siisoni lehelt lugeda.

Pakutavate toodete valikus lähtutakse eelkõige brändidest, mis on praegu moemaailmas kuulsust ja tuure kogumas. Lisaks välismaistele brändidele on Siisonis eriliselt soe koht Eestimaa moeloojate toodangul.

„Pakume juba praegu maailma üht suurimat Eesti moeloojate toodete valikut. Siisonist võib leida juba varem tuntust kogunud kodumaiseid tegijaid nagu näiteks Tallinn Dolls, Xenia Joost, VARKKI ning samuti alles tõusvaid moetaevatähti,“ sõnas Hage.

Vähemtähtis pole Siisoni puhul ka toodete kohaletoimetamise ja tagastamisega seotud informatsioon. Kõik tooted tuuakse tasuta kohale juba 48 tunni jooksul ning lisaks pakutakse võimalust tooteid mugavalt ja tasuta tagasi saata või neid sobimatuse korral ümber vahetada. „Meie külastaja jaoks on see igati win-win olukord, mingit riski pole,“ lisas Vutt.


Eesti värskeima ja mugavaima e-poega Siison on võimalik tutvuda aadressil http://siison.ee.