Omaaegse Pärnu teatri primadonna Tiia Kriisa (67) autobiograafia «Naine» esitlusel pahandas Viire, et just olla helistatud temalegi, kirjutab Kroonika.

Meelitava ettepanekuga, et nii-ii põnev elu nõuab kähku raamatuks tegemist! Müüvaid peatükke ju küllaga: Viire esimene abielu naistemagneti, näitleja Toomas Urbiga (50), kelle vennapoeg Johann (32) on saanud kanna Hollywoodi ukse vahele!

Kirjatsural olnud ettepanekuga nii kiire, et Viire ei eraldanud jutuvurinast ta nimegi: «Mirri või Mirell - või kes ta oli...» Näitleja vastus olnud aga sama kiire tulema: «Nalja teete? Mis elulugu! Ma alles elan oma elu!»

Lavastaja Merle Karusoo, Viiregi õpetaja teatrikoolist, on lausunud kuldaväärt sõnad: «Eluloost saab rääkida parim juhul alles pealt-viiekümneste puhul. Seni aga alles elatakse oma elu.»

Esimese suure juubeli lilled on juba kätte saanud Viire kursusekaaslased Anu Lamp, Jaan Rekkor, Andrus Vaarik ja Laine Mägi. Viirel on aga lavaka X lennu noorimana veel poolteist aastat aega. Pealegi on Viirel eneselgi kirjanikusoont - Tapa keskkooli päevist peale on ta kirjutanud luuletusi.