Peegelhuuled ehk huuleläikega liialdamine
Õrn kiht huuleläiget on seksikas. See muudab huuled justkui “mahlasemaks” ja sobib igale naisele. Aga teine, kolmas ja neljas kiht… Milleks need vajalikud on? Kui sõbranna ei taha just su huultelt tšekata, kuidas ta välja näeb, siis piirdu ühe kihiga.

Klounisilmad ehk üht tooni lauvärv terve lau ulatuses
Profimad meigisõbrad teavad, et kõige ideaalsema kombo saab, kui kasutada vähemalt kolme lauvärvi — heledam kulmuluu all, tumedam keskel silmavaos ja põhitoon liikuval laul (loomulikult neid korralikult hajutades, mitte silmi riibuliseks võõbates). Kui võtad paletist lilla värvi ja maalid laud üleni lillaks, sarnaneb tulemus viieaastase tüdrukuga, kes ema meigikoti kallal käis. Loomulikult võid kasutada ka ainult üht tooni, kuid piirdu siis lau liikuva osaga ja hajuta korralikult.

Diskokuul ehk säraga liialdamine
Tõsi, kui me olime 10aastased ja laagris toimus diskoõhtu, ei sobinud seal ilma sätendavate põskedeta nägugi näidata. Aga sa pole enam 10 ja täiskasvanute klubi pole laagri diskoõhtu. Jäta see meelde!

Maskinägu ehk ükskõik-mis-tooni jumestuskreemi kandmine
Kui palju võib korrutada — jumestuskreem peab ühtima su enda nahatooniga! Ära osta tumedamat jumestuskreemi, et “päevitunum” välja näha — rannajumalanna asemel oled siis lihtsalt naljanumber. Ära unusta kõige lihtsamat kuldreeglit: mine poodi ja võta kolm tooni — üks, mis arvad sulle sobivat ning sellest toon tumedam ja toon heledam. Tõmba iga kreemiga joon lõualuu algusest kurgualuseni. Nüüd mine päevavalguse kätte ja vaata, milline joon kõige vähem märgatav on. Palju õnne, see on sinule õige jumestuskreem!

Kui oled jumestuskreemi valimisega tõeliselt hädas, loe meikari nõuandeid, kuidas jumestuskreemi õigesti valida ja peale kanda.

Roosa mannavaht ehk ühe värvi juurde jäämine
Roosa on su lemmikvärv? Väga armas, aga kas sa pead seda siis kandma kolmes kohas oma näol? Roosad laud, roosad põsed ja roosad huuled? Ehk hoopis lilla või korallitoon? Kauni meigi võlu peitub värvide oskuslikus kombineerimises, mitte ühe värvi juurde jäämises.

Allikas: savymiss.com