Rõõmuse kommentaarist selgub et Vahur Kersna saade on Eesti Rahvusringhäälingu püüe muuta Vikerraadio asjalik programm reede pealelõunaks lõbusamaks ning tekitada pärast väsitavat töönädalat heatujuline lõõgastav meeleolu. "Vahur Kersna on varem Vikerraadios saateid teinud ja kuulajad tõeliselt armastasid teda," kinnitab ta ja lisab juurde, et kuulajad on Kersnat pikisilmi tagasi oodatud.

"Kuulajaga suhtlemine on "Reedese rõõmu" põhieesmärk, kuid tulemas on ka teistsuguseid saateid. Kuid igal juhul on saate keskpunktis inimene kõigis Eestimaa paigus kõigi oma tegemistega!" kinnitab Rõõmus ja rõhutab, et avalik-õigusliku raadio peamine funktsioon on peegeldada elu meie ümber ning kuulajaga suhtlemine on raadioprogrammi lahutamatu osa. "Me teame, et see ei meeldi paljudele nõudlikuma maitsega inimestele, aga samas on sellel saatevormil ka väga palju austajaid!"

"Kuulajatega rääkimine otse-eetris nõuab saatejuhilt teravmeelsust, kiiret reaktsiooni," jätkab Rõõmus ja lisab, et Vahur Kersna valdab seda kunsti väga hästi. "Helistamissaated on teema, kus pole halle toone, reeglina neid kas vihatakse või armastatakse ja alati kirglikult," tõmbab ta paralleeli väljaannete online-kommentaariumidega, mida samuti halvustatakse, aga ilma milleta ei saa.

Vikerraadio 300 000-pealine auditoorium olevat Rõõmuse sõnul liiga suur, et proovida kõigile meeldida ning soovitab kõnealuse saate vihkajatel nautida Vikerraadio head päevakajalist programmi argipäeviti ja kultuurisaateid nädalavahetustel. "Jätkem saade "Reedene rõõm" neile, kellele see lõbu pakub ja head tuju tekitab ja esimese tagasiside põhjal võin väita, et neid on palju," lõpetab ta.