M:
Kas tüdrukud oli sinu järele hullud ka keskkooli ajal?

Vin:
Ma ei olnud siis mingi ilus poiss, pidin alati kõvasti vaeva nägema enne kui mõne tüdruku tähelepanu suutsin äratada.

M: Kui ma ütlesin, et tulen sind küsitlema, siis kõik tüdrukud olid vaimustunud: “Issake! Sa saad temaga rääkida. Aaah!”
Vin: See on hullumeelne värk. Ilmselt nende rollide pärast, mida ma mänginud olen ja sugugi mitte sellepärast, kes ma tegelikult olen. Ma arvan, et ma mängin tegelaskujusid, kes esindavad meie praegust generatsiooni ja lähevad seetõttu ka inimestele hinge. Ma esitan neid anti-kangelasi, kes on iseloomult värvikad ja sugugi mitte täiuslikud. Ma usun, et see on just nimelt see, mis publikut minu poole tõmbab.

M: Kas pidid kõvasti trenni tegema, et Xander Cage’ina esineda saaksid?
Vin: Ma pidin üsna tublisti treenima, jah, et kõike neid trikke teha. Kolm kuud enne filmimise algust harjutasin mootorrattaga ja lumelauaga sõitmist ning mägironimist — ma pidin kõike neid hullumeelseid asju tegema! Õnneks ühel hetkel stuudio siiski rahunes ning ütles: “Vin, sa pead nende mootorrattahüpete tegemise ära lõpetama, sa paned sellega kogu filmi ohtu.” Ilmselt hakkas minus juba tasapisi pead tõstma Xander Cage’i mässuline ja hulljulge iseloom.

M: Kas olid ka enne mootorrattaga sõitnud? Või lumelauaga?
Vin: Enne võtteid olin ma neli korda lumelaua peal seisnud ja filmis pidin ma igasuguseid hüppeid tegema!

M: Oli ka hetki, mil sa tundsid end enne mõnd trikki tehes närvis olevat?
Vin: Ma hakkasin pabistama, kui nad tõid kohale helikopterid ja tulevärgi — ma pidin rattaga sõitma mööda teed ja mingil hetkel hakkasid mõlemal pool teed fontäänid tuld purskama, samas sõitsid mu kõrval ka kaamerad. Mul ei olnud kiivrit ja igasugust värki lendas mulle näkku. Ma pidin sõitma nii kiiresti kui suutsin, helikopterid mu kannul kihutamas. See oli suhteliselt õudne, sest kutt, kes sama võtet enne mind tegi, oli ratta üle kontrolli kaotanud. Aga ma pidin sellega hakkama saama ja see oli küllaltki närvesööv.

M: Mis olid rohkem muretsema panevad — kas trikistseenid või äkki hoopis suudlemis-steenid?
Vin: Trikid… usu mind, trikid!

M: Nii et sa siis lausa nautisid neid?
Vin: Suudlemis-stseene? Loomulikult!

M: Temake (Asia Argento — pildil) ütles, et sa oled parim.
Vin: (naerab) Mida sellise asja peale ikka vastata saab. Ta oli ise ka suurepärane. Ta kannab endas itaallastele omast kirge.

M: Kui sa olid noorem, kas siis vaatasid action-filme ja mõtlesid endamisi, et saaksid kõige sellega ka ise väga hästi hakkama?
Vin: Ma usun küll, et kui oli noor, siis vaatasin filme ning ütlesin: “Ma saan sellega hakkama”. Ma alustasin näitlemisega väga varases nooruses, 7-aastasena, ja mulle ei olnud oluline just millises žanris ma mängisin vaid see, et ma üldse mängisin.

M: Sulle on nüüdseks omistatud ka seksi-sümboli staatus. Sa tunned end selle pärast ebamugavalt?
Vin: Mnjah… muutun selle teema juures kuidagi tagasihoidlikuks. Tegelikult ma ei ole häbelik tüüp, ma olen lihtsalt tagasihoidlikuks muutunud. Kogu see asi on nii suureks puhutud. Ma olen palju vaeva näinud ja nüüd on mulle siis selline tiitel omistatud. Ma ei oska kuidagi mingit seisukohta võtta.

M: Kõik vallalised naised tahavad kindlasti teada, kas ka sina oled vaba?
Vin: Jah. Aga sina? (naerab)

M: Mida sa naise juures hindad?
Vin: Mida ma naise juures hindan? Mida iga mees naisest ootab? Kui ma seda teaksin, siis oleksin juba ammu abielus. Ma ei arvanud kunagi, et kui olen 35-aastane, siis mõni ajakirjanik minu käest küsib, et mida ma naise juures hindan. Aga ausalt, ma olen alati tahtnud tüdrukut, kes oleks lihtsalt lahe. Mulle meeldib, kui naised on tugevad, iseseisvad, omapärased.