Lumelauaklubi Bricole´i poolt korraldatava võistluse tarbeks rajatakse Tallinnasse Vabaduse väljakule lumelauapark. Võistlusala arhitekti Martin Bachmanni sõnul on trikkide sooritamiseks mõeldud boksid ja reilid kavandatud nii, et lumelaudurid ja suusatajad saaksid teha võimalikult palju atraktiivseid trikke.

Martin (27), kes ise on lauatamisega tegelenud juba üle 10 aasta, leiab, et kõige olulisem on see, et võistlejatel oleks lahe sõita ja et ka pealtvaatajad rahule jääksid. “Kohal Eesti paremik, kellel tuleb vastu seista Soome ja Läti maailmatasemel võistlejatele. Kindlasti tasub tulla kaasa elama!”

Alates tänasest on Tallinna lauluväljakul harjutamiseks püsti need samad reilid ja boksid, mis 7. jaanuaril Vabaduse väljakul toimuvale Duell 2011 võistlusele lähevad.

Võistluse atribuutika esitlusel osales ka 8-aastane suusatüdruk Kelly Sildaru, kes erinevatel võistlustel ka täiskasvanutega rinda pistab. Kelly rääkis Noorte häälele, et on Tallinna Saksa Gümnaasiumi teise klassi õpilane ning on suusatamisega tegelenud juba 2-aastasest saadik. “Minu isa tegeleb samuti sellega ja temalt saan koguaeg uusi asju õppida.”

Võistlustel osalemiseks tuleb hiljemalt 25. detsembriks saata sooviavaldus e-mailile info@bricole.ee ja nüüd on mõned nädalad aega, et oma oskusi lihvida ja üritusel särada. Rohkem infot Duelli kohta leiate SIIT!

Võistlusest valmib 30-minutiline telesaade, mida edastab TV 6. Võistluse ametlik raadio on Power Hit Radio ja veeb Noorte hääl.