1. Biitlite kontserdid olid kuulsad uriinileha pärast, mida tekitasid “üleerutatud” neiud-naised.

Paljud on meenutanud, et The Beatlesi kontsertidel lõhnas kahtlaselt kehavedelike, täpsemalt uriini järele. Ühe kontserdipaiga omaniku poeg rääkis seda kord avalikult The Washington Postile ning Bob Geldof kinnitas sama aastal 2010. antud intervjuus Q Magazine’ile. “See on juba klišee, aga biitlite kontserdil ei kuulnud naiste kisa pärast nende muusikat peaaegu üldse. Mäletan, kui vaatasin kord kontserdi ajal põrandale ja nägin, kuidas kusi voolas: naised lasid ennast suurest erutusest lausa täis. Seega minu jaoks lõhnavad biitlid nagu tüdrukute piss.”

2. Teised bändi liikmed vaatasid salaja pealt, kuidas George Harrison süütuse kaotas.

“Mu esimene k**p oli Hamburgis, mida Paul, John ja Pete pealt vaatasid. Olime narivoodites. Nad ei näinud küll eriti midagi, sest olime teki all, aga kui lõpetasime, siis nad kõik huilgasid ja aplodeerisid. Vähemalt olid nad “asja” ajal vait,” pihtis Harrison.

3. Biitlid läksid ametlikult laiali Disney Worldis.

John Lennoni kunagine pruut May Pang kirjeldas oma memuaarides hetke, mil bänd laiali läks: “John pani toru hargile ja vaatas mõtlikult aknast välja. Nägin ta silmist, kuidas mängis oma peas kogu bändi ajaloo ja kogemuse läbi. Siis haaras ta pastaka ja lõpetas sealsamas Disney Worldi Polynesian Village hotellis rock’n’rolli ajaloo suurima bändi, kirjutades paberile (lepingule) alla oma nime.

4. Biitlid plaanisid rajada Kreeka saarele oma utoopilise asula.

Aastal 1967 oli neil saar juba väljagi valitud ja ostuplaan soolas, ent siis nad otsustasid siiski ideest loobuda.

5. Bändile tutvustas LSD-d nende hambaarst, sokutades seda neile kohvi sisse

Juhtum leidis aset 1965. aastal ühes kohvikus, kus George Harrison ja John Lennon oma toonaste naiste ja hambaarst John Riley’ga aega veetsid. Siiski pole selge, kas mehed mitte ise ei palunud hambaarstil end ootamatu doosiga üllatada.

6. 1960. aastal Hamburgis elades olid biitlid sunnitud elama toas, mis asus tualettide kõrval, mille kange hais ei lasnud neil seda asjaolu hetkekski unustada. Pesema pidid nad end pissuaarides. Kohutavast majast lõpuks lahkudes otsustasid McCartney ja Best omanikule hüvastijätukingiks põleva kondoomi jätta, mille tulemusena nad arreteeriti ja riigist välja saadeti.

7. 1962. aastal sõi bänd Hamburgis jõulupraeks hobust.

8. Biitlite “Yellow Submarine’i” plaadialbum on esimene, millel on kujutatud “sarviku” käežesti.

9. John Lennon oli keset päeva maani täis, kui ta Paul McCartney’ga tutvus. Pärast kohtumist suundusid noormehed koos musitseerima. McCartney oli siis 15 ja Lennon 16.

10. Vatikani ametlik häälekandja nimetas biitlite kogumiku “Revolver” kõigi aegade parimaks popalbumiks. Kuigi bändil oli omal ajal katoliku kirikuga korralik kana kitkuda (John Lennon nimetas biitleid populaarsemaks kui Jeesus), siis aastal 2010 said muusikud pühameestelt oma sõnavõtu eest ametlikult andeks.