Tegemist on 2009. aastal toimunud ja kiirelt väljamüüdud tuuri "Raudsaller" järjega. Seekord laulavad head sõbrad Hendrik Sal-Saller ja Mihkel Raud lugusid, mida kuulates ja kuuldes nad üles kasvasid - nii eesti kui ka välismaistelt autoritelt, nii kiireid kui aeglaseid, populaarseid kui ka vähempopulaarseid lugusid. Ühine joon on aga see, et kõik need lood on neid mingitpidi mõjutanud ja laulavad nad neid ainult eesti keeles. Nii kuuleb rokkstaaride esituses näiteks selliseid klassikaks saanud palasid nagu Uno Loobi “Korraks vaid”, Vitamiini ja Joel Steinfeldi “Tiigrikutsu” ning Jaak Joala “Öö Chicagos”.

"Loomulikult ajavad Raud ja Saller ka juttu - põhiliselt räägib teatavasti Raud, kas ja kuidas Salleril tema juttu katkestada õnnestub, see selgub kohapeal. Või oli see vastupidi, et Hendrik räägib ja Mihkel katkestab," lubavad korraldajad.

Juba täna õhtul saavad kõik huvilised aga osaleda meeste Eesti Kuulsuste Koja kohtumisõhtul. LOE LÄHEMALT: Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtu toob Mihkel Raua ja Hendrik Sal-Salleri ühe katuse alla oma hiilgeaegu meenutama

Saatebändi kuuluvad Raivo Tafenau, Peedu Kass, Kaspar Kalluste ja Joel-Rasmus Remmel. Piletid on saadaval Piletilevis.

Toimumiskohad:

3. veebruar: Viljandi Pärimusmuusika Ait
4. veebruar: Pärnu Kontserdimaja
7. veebruar: Jõhvi Kontserdimaja
8. veebruar: Tartu Vanemuise Kontserdimaja
14. veebruar: Nordea Kontserdimaja Tallinnas