Nagu möödunud aastal, lõi tänavugi festivali meeldiva atmosfääri ja meeleolu just sõbralik ja rahumeelne publik. Traditsioon jätkus ka Rabarocki beebide osas — nagu eelmisel aastalgi viidi üks külastaja festivalilt otse sünnitama.

Üks mainekamaid artiste Rabarockil oli reede õhtul esinenud kultuslik punk-legend The Misfits Ameerikast, kelle esinemises ei pidanud ükski pealtvaataja pettuma.

Võimsalt mõjus Saksamaalt pärit industrial-bänd Oomph!, kes pani eesti publiku saksa keeles kaasa laulma ja sellest vaimustatuna avaldas soovi ka järgmisel aastal Rabarockil esineda.

Üks omapärasemaid bände festivalil oli Cleaning Women Soomest — majapidamisriistadest meisterdatud instrumentidest võluti välja positiivset punk-jazzi. Reedese päeva kodumaistest tähtedest säras eredaimalt No-Big-Silence oma uue muljetavaldava ja jõulise show’ga.

Laupäevane maiuspala oli legendaarse Onu Bella esinemine koos bändiga. Rabav lavashow pakkus publikule ohtralt üllatusmomente, lusti ja lõbu. Uues, värskes ja rokkivas kuues kõlasid Onu Bella bändi esituses nii kuulsad vanad hitid kui ka mõned uued lood.

“Ma olen väga õnnelik, et on olemas üks tõeline rockifestival,” ütles Bella peale oma esinemist.

Laupäeva avas Järvakandi oma poiss Riho Sibul koos Ultima Thulega. Väga sooja vastuvõtu osaliseks sai spetsiaalselt Rabarocki jaoks taas kokku tulnud Rosta Aknad.

Positiivne üllataja oli Rootsi glam-rock bänd Hardcore Superstar. Käreda kontserdi andis thrashi-ikoon Kreator Saksamaalt. Taaskord osutus Metsatöll üheks Rabarocki publiku lemmikuks. Seekord vürtsitas bänd oma esinemist efektsete pürotehniliste lahendustega.

Rabarocki lõppakordi andis briti maitseka alternatiivrocki esindaja The Cooper Temple Clause, kes soojast publiku vastuvõtust meelitatult jäi aega veetma ka festivali ööklubisse.

Populaarne meelelahutus oli ka Heavy Karaoke, kus rockstaarideks kehastuvate külastajate enim lauldud lugu oli Lordi “Hard Rock Halleluuja”.

Rabarock tänab kõiki festivali külastanud inimesi ja ülesastunud artiste, heatahtlikke Järvakandi elanikke ja töökaid abikäsi korralduses, sponsoreid ja toetajaid, kes aitasid kaasa võimsa ja meeldejääva sündmuse õnnestumisele.