Tänavu ei tule ilma üle muretseda ja sel nädalavahetusel toimub järjekordne Casa Bacardi Beach Party Club Sunsetis ja terrassil, kuhu saabuvad esinejad Hollandist - klubisaksofonist Ace on Sax, MC Jollygood ning DJ Robert Feelgood. Laupäevane erikülaline on vokalist-DJ, püsivalt Ibizal Pachas esinev ja Armin van Buureni plaadifirmale töötav Jennifer Cooke.

Eestist on kohal samuti esinduslik DJde seltskond: Eesti nr.1 Andres Puusepp, Sky Plusi raudvara Sven Arusoo ja Andi Raig ning Sunseti põhi-resident, hetkel raadiotes kuuma Tanel Padari remixi teinud Deejay AAV. Erilise vinüül-setiga esineb andekas funky-soul rütmide asjatundja Defkut Prantsusmaalt.

Bacardi Beach Party'le on kombeks tuua igal suvel Pärnu randa välismaiseid artiste, kelle muusika on positiivne ja hoogne - just selline, mis klubilised hästi käima tõmbab.
Möödunud aastatel on Eestisse esinema toodud sellised nimed nagu Klingande, Basto, Inpetto, Milk & Sugar, Men & Cherri ja Junge Junge. Kuid tänavu külla saabuvad hollandlased on erilised klubimuusika asjatundjad - nende ülihoogsat esinemist on bacardilised juba varem näinud ning kiitnud ülivõrdes.

Sel aastal teeb erilise ülesastumise vokaal-DJ Jennifer Cooke. Vokaal-DJ on see, kes mixib muusikat ning samas mitte ei kõnele laulude vahele, vaid lausa laulab!

Casa Bacardi Beach Party aga tähendab lisaks ka päevast pidu rannas. Kõigile tasuta avatud terrassil demonstreerivad oma oskusi Eesti osavaimad barmenid ning mixivad suviseid klubirütme DJd.
Casa Bacardi Beach Party 2018 toimub 13-14. juulil Club Sunsetis ja terrassil.

Lisainfot saab sunset.ee ning Club Sunseti Facebooki lehelt.