"Niisama" Andreiga podcastis uuris saatejuht, mis on kõige "haigem" asi, mis on räpipundi liikmetega esinemiste ajal juhtunud. Lancelot tõi välja, et Põhja-Korea nime kandev bändikaaslane kukkus ühe esinemise ajal lavakonstruktsioonilt alla.

"See oleks võinud halvasti minna, sest Korea ei ole kõige kergem inimene, kes sulle pähe võiks kukkuda. Aga asjad said vist ära lepitatud kuskil," ütles Päevakoer.

Estoni Kohver meenutas siis Päevakoera endaga juhtunud intsidenti. "Sul kraabiti vist selg ära kuskil?" küsis ta.

"See oli vist täiesti (bänditegemise) alguses. Mingi idikas piff tuli. Viimase laulu ajal "Võsu hommik", selle laulu ajal on meil alati inimesed laval, siis mingisugune ... tütarlaps on palju öeldud, mingi eit tõmbas küüntega selja peale paksud vorbid. Ma viskasin ta minema lavalt, sest see oli valus. Siis ta kuskilt hiilis lavale tagasi ja tõmbas uuesti tekitatud vorpidele triibud," kirjeldas Päevakoer.

Räppari sõnul on füüsilised haavad tänaseks paranenud, kuid intsident on tal veel selgelt meeles.

Lancelot lisas, et ka temale tuldi küüntega kallale. Pühjajärvel toimunud esinemise ajal kraapis üks fännidest küünega tema parema käe katki. Arm on käel ikka veel alles.

"See juhtus kaks, kaks-pool aastat tagasi. Ma andsin fännidele patsu, üks tüdruk haaras käest kinni ja tõmbas küünega käe puru," rääkis Lancelot.

Estoni Kohvril midagi nii hull pole juhtunud, küll aga jäi ta ühe esinemise ajal prillidest ilma.

Ära kindlasti unusta vaadata ka tervet "Niisama" Andreiga kolmandat episoodi.