Kuigi 5Miinust liige @kohvefe tõdeb, et ka Austraaliasse oleks võinud isolatsiooni jääda. "Austraalia on parim koht maailmas. Soe, inimesed väga muhedad ja söök on värske terve kogu aasta. Kui töö ja pere siin kinni ei hoiaks, ilmselt koliksime päris mitmekesi sinna."

Tagasitee sujus üsna libedalt. Ainult üks Stockholm-Tallinn lend tühistati ja nii tuldi hilisema lennuga. "Paanikat ei märganud küll kuskil. Dubais oli kõik rahulik. Stockholmis nagu oli veits selline tunne, et lennujaamatöötajad võtavad hullult tõsiselt ennast. Maske oli näha päris palju, aga köhimist otseselt küll ei märganud. Pigem köhisime ise humoristika kaalutlustel ja jaurasime koguaeg oma korontsijuttu." Tegelikult võtavad aga muusikudki asja tõsiselt ja sulgesid end Eestis kodudesse. "Karantiinis peame olema 14 päeva. Kui sümptomeid ei avaldu, võime ka õues tuiata. Peiteaeg pidi vist kuni 5 päeva olema. Teistega väljaspool reisiseltskonda kokku saada ei soovitatud. Nii ka plaanime teha ja hoiame rahva tervise huvides omaette."

Lähiaja plaanidest läks korstnasse aga kõik, mis puudutab esinemisi lähikuudel. Ühtlasi ka üks lindistamissessioon Soomes ja video filmimine Aafrikas. Bänd loodab, et asjad laabuvad kiirest ja nad saavad ikkagi plaanid teoks teha. Reketil pidi aprilli keskel välja tulema uus album "Rahu".

Ka fännidele on pundil sõnum: "Püsige kodus ja jääge rahulikuks. Seda kiiremini saame sellest jurast üle. Toetage pärast kriisi kohalikke väikeettevõtjaid... nemad kannatavad kõige rohkem. Teil vaja esialgu vaid kodus püsida kaks nädalat. Kannatate ära!"