"Tore on näha, et inimesed võtsid hästi osa ja erinevat materjali laekus palju," sõnasid stuudios Põhja-Tallinna mehed Jaanus ja Faith.

"Valikut teha oli keeruline, sest tase oli ühesugune. Ei olnud otseselt midagi, mis väga silma torkaks, aga oli veidi ka naljategemist. Ühe refrääni pealt on muidugi raske öelda, milline on laulja võimekus, aga aimu sai ja selle põhjal tegime valiku," kinnitasid nad.

Tutvustame sulle raadiooteris ankeetidelt etteloetu põhjal, kes on need õnnelikud kandidaadid:

Marta Arula - 19-aastane Tartu preili, kes kuulab poprocki ja poppi ning palju Eesti muusikat. Arvab, et peaks olema uus laulja, sest sobib enda sõnul hästi lavale ja ta välimus läheb kokku Põhja-Tallinna imagoga.

Kerli Kivilaan - 20-aastane Viljandist pärit preili, kes kuulab poppi, dzässi, rokki räppi. On oma sõnul vokaalselt võimekas ja tal on ka pikaaegne lavakogemus, nii et ole hirmu suure lava ja publiku ees.

Evelin Veermets - hetkel veel 17-aastane Tallinna preili. Kuulab kõike. On enda iseloomustusse kirjutanud, et on väga särav, energiline ning kaasahaarav. Ei ole puudu ka tehnilisest lauluoskusest ja varasemats kogemusest. On näiteks mängiinud Nukuteatri muusikalis ning olnud ka ETV muusikasaadete taustalaulja.

Anna-Mari Vahimets - 18-aastane Tartu neiu kuulab meelsasti poprocki. "Olen noor ja julge ja sobiks ideaalselt Põhja-Tallinn" seltskonda."

Sandra Mesipuu - kohe 25-aastane Rakveres ja Tallinnas elv neiu, kelle kõrvu paitab hiphop. Tema sõnas, et koostisosad peaks omavahel sobima ning looma kunstiteose iga kord kui on bänd laval ning tema oleks Põhja-Tallinnasse sobiv koostis.

Kelly Vask on 16-aastane Haljala preili, kes on laulnud, kuni mäletab. Tal on midagi bändile pakkuda ja ta oskab inproviseerida. Lisaks meeldib talle väljakutse, mille bändielu talle esitaks.