Funkdoobiest pälvis ülemaailmse tuntuse tänu koostööle Cypress Hilli ja House of Painiga. Kõikvõimsa pundi edulugu algas 90-ndate alguse Los Angeles’is. "Funkdoobiest’i nimi tuli 1991. aastal B-Real’i kirjutatud laulust nimega “Funkdoobiest”. Ühel päeval kruiisisime Muggs’iga mööda LA’d ringi ja ma ütlesin “Yo, meie olemegi Funkdoobiest: Ralph M, Son Doobie, Tomahawk Funk”. See nimi oli liigacool, et jääda lihtsalt laulu pealkirjaks," jutustab  Dj Ralph nime sünniloo.

Peale produktsioone ja esinemisi koos House of Paini ja Cypress Hilliga, sai Funkdoobiest’ist kõrgelt austatud Soul Assassinsi kolmas liige. Üheskoos põhjustati sensatsiooni nii Euroopas kui ka Ameerikas. 1993. aastal tulid nad välja 90-ndate ühe kõige jõulisema hip-hop’i debüüdiga “Which Doobie U B?”. Album, mille taga oli nende freaky vokaal ja Soul Assassnsi produtsentide kõva töö, sai üheks enim müünud hip-hop albumiks ja tõusis kiirelt klassika staatusesse. Pea kõigist nende singlitest said suured hitid: ”Bow Wow Wow”, „Freakmode“ and „Wopbabalubop”.

„Brothas Doobie“ on Los Angelesist pärit räpigrupi Funkdoobiest’i teine album, mis anti välja Epic Recordsi poolt 7.märtsil 1995.a. DJ Muggs’i produtseerimisel. Album sisaldab ka kurikuulsat ja vastuolulist lugu “Superhoes”, mis ilmus soundtrackina filmile „Friday“, peaosas NWA Ice Cube. Son Doobie ja ta partner Tomahawk Funk suutsid need väga isikupärase hääletooni ja räppimis-stiiliga lood DJ Muggs’i biitide peal tõeliselt hästi kõlama panna ja koos anda välja 3 albumit, mida loetakse praegu 90-ndate aastate parimate hip-hop plaatide hulka.

Üheskoos tuuritatakse kõikjal maailmas esitades nii uusi kui ka vanu lugusid. Soojendajana astub üles verivärske grupp Ruckus, mis on Lääne-Virumaa kohalik punt, nad räägivad sellest milles elavad. Ruckus on elustiil mitte nimi, see on liikumine mitte lihtsalt muusika- kunst tänavatelt, mis hõlmab väga erinevaid inimesi kes seisavad ühe asja eest. Asi sai alguse Culpas & Taff projektist ning endiselt produktsiooni eest vastutab Culpas. 2014.aastal ilmus esimene netis leviv EP. Samuti ilmus Ruckusel 1.aprill 2015 teine video. Kindlasti saab Ruckust näha esitamas uut ja vana kraami. Räpp kõige ehedamas ja tooremas võtmes: kisa, lärm ja mürgel – Ruckus! Sooloprojektidega astub üles Eesti räpitalendiks tituleeritud Culpas.Peo tõmbab käima andekas plaadikeerutaja Janno Sooäär ehk DJ Quest! Ürituse algus kell 21.00. Ole varakult kohal: 10-le esimesele külalisele sissepääs tasuta! Piletid müügil Piletilevis.