"Kui Columbia Records pakkus mulle võimalust teha album, tuli mulle pähe kolm asja," räägib Pharrell. "Esiteks ülevoolav autunne, mida tundsin kui mõistsin, et nad on huvitatud minuga koostöö tegemisest ja just albumi puhul, mille tegemisest oli alati unistanud. Teiseks, see peab olema väga pidulik ja kiirelt teoks tehtud. Kolmandaks, teadsin kohe, et albumi nimeks saab G I R L. Ma loodan, et see teile meeldib."

Pharrell on hetkel Londonis, et BRIT Awards gaalal, et esitada oma superhitti "Happy" Ning pühapeval, 2.märtsil esitab Pharrell oma hiti 86-ndat korda toimuval Oscarite jagamise gaalal. Hiljem samal kuul esineb Pharrell ka Saksa saates Wetten Das and Prantsuse saates Le Grand Journal. Möödunud pühapäeval avas Pharrel NBA All-Star mängu imelise retrospektiiviga oma parimatest hittidest.

Loost "Happy", mida algselt esitleti filmis, "Mina, Supervaras 2" on saanud rahvusvaheline fenomen ja raadiohitt. Lugu platseerub hetkel kohal #1 Eesti iTunesi lugude tabelis, rääkimata Ameerikast ning on ilustanud listitippe enam kui 175 riigis, müües enam kui 2,3 miljonit allalaadimist kogu maailmas. Lisaks eelnevale hüppas "Happy" kohale #2 edetabelis the Billboard Hot 100 this week ning on kõrgeimate edetabelikohtadega Oscarile nomineeritud lugu viimasel kümnendil.

Alles eelmisel kuul viis Pharrell koju neli GRAMMY® auhinda, sealhulgas Aasta Produtsendi (Producer of the Year), Aasta Albumi Daft Punk’I albumi Random Access Memories eest (Album of the Year) ja nii Aasta Salvestise (Record of the Year) kui ka Parima Pop Duo/Esitus (Best Pop Duo/Performance) Daft Punk’i "Get Lucky" eest. Oma karjääri jooksul on Pharrell võitnud kokku seitse GRAMMY auhinda.