Rammstein tuleb taas Tallinnasse ja annab järgmisel suvel 21. juulil kontserti lauluväljakul. Ööbimiskohad Tallinna hotellides on aga juba praegu peaaegu otsas - saadaval on veel vaid mõned üksikud priskete hindadega hotellitoad.

Veebileheküljelt Booking.com selgub, et 21.-22. juuli ööks on kõik toad välja müüdud näiteks Raddison Blu Sky Hotellis ja Radisson Blu Hotel Olümpias, Swissotelis, VIP Rotermanni korterites kui ka vanalinnas asuvas Goderti hotellis.

Hotellitoad lähevad kui soojad saiad. Üksikud kohad on saadaval veel mitmetes hotellides, kuid ka need võivad peatselt kaduda, sest viimane tuba Radissonis broneeriti selleks ööks vaid 12 tundi tagasi.

Öö hommikusöögiga ei ole sugugi odav ja maksab enamasti 300 euro ringis, kuid võib ulatuda ka 500 euroni. Võrdluseks maksab öö Tallinna hotellis juuli alguses 100 euro ringis. Rammsteini kontserdi ajaks leidub ööbimiskohti veel näiteks Ülemiste, vanalinnas asuvas Meritoni ja Rija ning St. Olavi hotellides. Ruumid ei ole aasta enne suurejoonelist kontserti praktiliselt kadunud mitte vaid kesklinna ja vanalinna ööbimiskohtades, vaid ka kaugemates Tallinna paikades nagu Nõmmel asuvates korterites, hostelites ja Hotel Dzingelis. Samuti on vaid kolm kohta saadaval Pirital Ecolandi hotellis.

Samas ei ole Rammsteini piletid veel välja müüdud, probleem võib tekkida vaid peavarju otsimisega. Päris lageda taeva alla järgmise aasta juulikuus oht ei ole siiski jääda, sest mitmed ööbimiskohad on saadaval Tallinna korterites Airbnb.com vahendusel, kus hinnad hotelliruumidest on üldjuhul ka odavamad.