“Olen kuulanud Aastahitti kõik need pikad aastad ning ikka korralikult otsast lõpuni. Kui Aastahitt veel 30. detsembril oli, siis tähendaski see minu jaoks aasta lõppu. Mul on hea meel, et mind kutsuti sel aastal galat juhtima, katsun anda endast parima, et Margus Allikmaa ei tuleks mulle pärast kuusejalaga kallale,” lubab krutskeid täis FHM-i peatoimetaja, R2 saatejuht ning suur muusikaarmastaja Robert Kõrvits.

“Jumal tänatud, et Mihkel Raud ja Avo Raup mõtlesid selle saate kunagi 15 aastat tagasi välja,” on Raadio Kahe peatoimetaja Heidy Purga õnnelik.
“Tänaseks on sellest kasvanud Eesti suurim muusikaküsitlus ja kindlasti oluline muusika-aastat kokkuvõttev pidu, kus R2 saab kõikide muusikasõprade vahendusel artistidele-muusikutele pai teha. See pidu on just neile.”

Aastahiti auhinnagala lavalaudadel astuvad üles Toe Tag, Zetod, HU?, Groundhog Day, Rulers Of The Deep, Unistuste Bänd kooseisus Kristjan Kasearu, Katrin Siska, Robert Vaigla, Danel Pandre, Marko Atso ja Raivo Tafenauga ning teised Eesti muusikataeva säravaimad tähed.

Green roomis on avatud Padari Baar, kus rokkar isiklikult keelekastet pakub ning kuulsate ja tähtsatega juttu teeb.

Club Von Überblingenis tõmmatakse 3.jaanuaril pidu käima juba kell 20. Piletijahti peetakse Piletilevides üle Eesti ning enne ürituse algust koha peal.

Kell 21.30 lülitub Raadio Kahe ja Eesti Televisiooni otse-eeter Aastahiti auhinnagalale, kus juba viieteistkümnendat korda selguvad aasta magusaimad palad ning üles astuvad Eesti kõige silmapaistvamad muusikud.

Aasta oodatuima muusikasündmuse telepildi kauni väljanägemise eest vastutab teist aastat tunnustatud režissöör Masa, kodanikunimega Hindrek Maasik. Tema erilist käekirja jumaldavad näiteks sellised superstaarid nagu Dima Bilan, Diskoteka Avariya ja Zhanna Friske.

Lisaks kodumaised Cool D, Skazo, Toe Tag ja Bedwetters, kellele tehtud videod on toonud nii mõnegi auhinna andeka režissööri riiulile.

Oma lemmiklauludele saab hääli anda kuni selle aastanumbri lõpuni aadressil r2.ee/aastahitt