Juba esimesest hetkes oli kõigile kohalesaabunuile selge, et tuleb valmistuda korralikuks kontsertelamuseks, sest mehed laval olid otsast otsani väge täis. Ja hea muusika tahtis lavalt alla rahva peale paiskuda.

Esimesena üles astunud Kosmikud esitasid läbilõike oma parimatest paladest
ning publiku reaktsioonid olid positiivses mõttes tormilised. Tunnisest helidepaitusest hõõguv publik skandeerimas kaasa "Jeerum, jeerum..." - seda oleks pidanud igaüks oma silmaga nägema.
Bänd teeb oma tööd korralikult ja rahvas armastab seda, mida bänd teeb. Sünergia ja tulemus olid käega katsuda ja silmaga kaeda.

Unustamatuid elamusi pakkus ka ühe loo ajal lavale toodud kirst, mis ei ei lasknud meeleoludel liialt pidulikuks minna. Ning kirsiks keeksi peal oli viimasena ettekandmisel tulnud Kosmikute ajatu hitt "Kuidas tuli pimedus...", mille järel tormiline aplaus katkeda ei tahtnud.

Peale väikest pausi oli aeg lavale laekuda õhtu teisel esinejal No-Big-Silence´il, kes samuti lasi kõlada valdavalt vanematel ja tuntumatel paladel. Kosmikute poolt kuumaks köetud rahvale ei olnud kaks korda vaja edastada üleskutset, et aeg meeletuks juukseloopimiseks ning kaasaelamiseks on siin, praegu ja kohe.

Tempoka ja meeleoluka kontsertkava lõpetasid "kohustuslikud lisalood", mida seekord sai nautida suisa nelja ning suurima arvu püstiseid käsi tõi neist saalipoolelt esile "Fire". Hea ja meeleolukas kontsert oli premeeriaks ka NBS´i kitarristile, kes tähistas oma sünnipäeva ning sai peale kontserdi lõppu oma kingid ja õnnesoovid kätte otse laval.

Oli tore ning südantliigutav. Mõlemaid ansambleid näeb uuesti lavalaudadel suuri tegusid korda saatmas juba uuel aastal.