Abba hittlaule esitavad Eesti tippartistid Lenna Kuurmaa, Koit Toome, Ines, Dave Benton, Ivo Linna, Marju Länik ja Gerli Padar.

Artiste saadab ansambel ja 12-liikmeline keelpilliorkester. Kontserdite kunstiline juht on Mihkel Mattisen.

„Need, kes ei jõudnud juulikuisele lauluväljaku kontserdile, saavad nüüd nautida veelgi paremat kontserdi varianti,“ ütles Mihkel Mattisen. „

Kontserdid toimuvad siseruumides, on seega veidi intiimsemad ning jõuavad peale Tallinna ka Pärnusse ja Tartusse,“ lisas Mattisen.

Kontsertsarja kunstiline juht jätkas, et piletihinnad on hoitud madalad, et võimalikult palju inimesi saaks Abba muusikat Eesti versioonis kuulda. „Eeskätt tingib lisakontserdite tegemise lauluväljaku show ülimalt postiivne järelkaja. Väga paljud inimesed on pöördunud meie poole küsimusega, kas taolisele kontserdile tuleb ka lisa,“ kommenteeris Mattisen.

Laulja Koit Toome ütles, et võtab ainulaadsest sarjast osa suure heameelega. „Abba muusika on mitut põlvkonda ühendav muusika. Ma arvan, et Eestis on väga palju inimesi, kes seda muusikat armastavad,“ ütles Toome.

Abba muusika lisakontserdid toimuvad 22. oktoobril Pärnu Kontserdimajas, 23. oktoobril Tartus Kontserdimajas ja 24. oktoobril Tallinna Linnahallis.