Õhtut täidavad suurmeistri tuntuimad hitid Eesti lauljate esituses, laval lisaks meie armastatud artistidele ka saatesarja “Eesti otsib superstaari“ tänavusi finaliste ja üllatusesinejaid.

Kontserdid toimuvad 6. mail Tartu Vanemuise kontserdimajas, 7. mail Pärnu kontserdimajas ja 9. mail Tallinna Linnahallis.

Solistidena astuvad üles Lenna Kuurmaa, Uno Loop, Mihkel Mattisen, Tanel Padar, Mart Sander, Jassi Zahharov ja Nele-Liis Vaiksoo. Kes superstaari-saatest kontsertidele pääsevad, selgub alles maikuu esimesel nädalavahetusel. Lauljaid saadab suur, 30-liikmeline Bel Étage orkester Mart Sanderi juhatusel.

„Tuleb kontsert täis maagilist svingihõngu, mis on köitnud inimesi üle maailma juba aastakümneid“, ütleb üks kontserdikorraldajaid Indrek Sarrap. „Frank Sinatra Gala on igati glamuurne ettevõtmine selle sõna parimas tähenduses: stiilsed kostüümid, imeline lavakujundus, videoekraanid, suur valgus-show ja mis peamine — suurepärane svingmuusika,” lubab Sarrap.

Kontserdil tulevad ettekandele kõik 20. sajandi popikooni poolt muusikaajalukku lauldud tuntuimad palad nagu „New York, New York“, „My Way“, „Strangers in the Night“, „Somethin` Stupid“, „Moon River“, „Love and Marriage“, „I’ve got You under My Skin“ jt.

Kontserdi korraldaja sõnul on Frank Sinatra pärandit taaselustavad kontserdid löönud publikurekordeid üle maailma ning Eestis ja Eesti lauljate esituses saab Sinatra muusikat nii suures mahus nautida esmakordselt.

Ka kontserdi orkestrijuht Mart Sander rõõmustab, et selline üritus kodumaal korraldatakse: “Lääne poplauljad ja publik avastasid enda jaoks klassikalise bigbändi-repertuaari juba kümmekond aastat tagasi. On väga tore, et ka Eesti kuulajad ja esitajad on oma muusikalisi piire avardamas!”

Kontsert algab kõikjal kell 20.00. Piletid hinnaga alates 195 krooni on müügil 19. märtsist Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides,Statoili bensiinijaamades ning kontserdipaikade kassades