Jookide tarbeks palub bänd endale üheksat külmikut — viis bändi liikmete riietusruumides, üks toas, kus Aerosmith sööb, kaks vahetult lava taga esinemise ajal ja üks soundcheki ajal.

Ja igas külmikus on kindel valik jooke. Nõudmises ülesloetletute seas võib kohata vitamiinidega mineraalvett, vanilje- ja maasika joogijogurteid, rasvatut piima, limonaadi, paari sorti jääteed ja spordijooki, dieetkoolat ja jõhvikamahla.

Eraldi punktina on Aerosmithi nõudmiste nimekirjas jook nimega “Virgil’s Root Beer”. Seda jooki peavad Tallinna kontserdi korraldajad tellima Ameerikast, sest sellist müüakse ainult Ameerika Ühendriikide ja Kanada tervisetoitude kauplustes. Root Beer — jook, mis koosneb juurviljadest, muskaatpähklitest, kaneelist, nelgist, lagritsast, aniisist, vanillist, sidrunhappest ja muudest naturaalsetest vürtsidest.

Koostisaineid korjatakse kogu maailmast, valmistamise protsess on sarnane pärisõlu valmistamisele. Selle eksootilise joogi eriline austaja on Aerosmithi kitarrist Joe Perry. Mingeid alternatiive ta Virgil’s Root Beerile näha ei soovi.

Aerosmith esineb 5. juulil Tallinnas maailma turnee “World Tour 2007” raames. Kuna tegemist on best of tuuriga, siis kahetunnise esinemise jooksul kõlavad bändi parimad lood läbi aegade.

5. juulil astuvad A. Le Coq Arenal lavale ka Tanel Padar & The Sun ja Soome bänd Los Bastardos Finlandeses. Selle suve suurima rokk-kontserdi programm kestab üle nelja tunni.