“Uue generatsiooni muusikud peavad ikka otsima uusi lahendusi, kuidas publikut tundma õppida. Kontvõõraste sõidutamine on ideaalne viis inimeste emotsioonide mõistmiseks. Saan neile lasta oma muusikat ning küsida – kuidas nemad seda tajuvad ja mida arvavad. Taxify juhil ristsõnade lahendamiseks aega pole, nii et poole päevaga saan vestelda kümnete eesti inimestega,” rääkis Uudo.

“Lisaks mugavale ja kiirele võimalusele linnas ringi liikuda soovib Taxify oma kliente aeg-ajalt ka premeerida ja neile väikesi üllatusi teha. Uudo on nii siiras ja tore inimene, et tema juhitavasse autosse sattumine teeb kindlasti igal sõitjal meele rõõmsaks,” ütles Taxify esindaja Inga Aalde.

Otsus Taxify juhi rollis oma albumile tagasisidet saada tuli Uudol lihtsalt. “Olen oma juurte uhkust tundev saarlane, Taxify asutajad on samuti saarlased. Nii et valik oli lihtne,” ütles ta.

Taxify on Euroopa juhtiv transpordiplatvorm, mille eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning usaldusväärsemaks. 2013. aastal asutatud Eesti tehnoloogiaettevõte tegutseb täna rohkem kui 25 riigis.

Uudo debüütalbumit on täies pikkuses võimalik kuulata 15. detsembril Club Venuses toimuval esitluskontserdil. Uksed avatakse 20.00, kontserdi algus on 21.00. Üritus on vanusepiiranguta.