DJ Yoji (tuntud ka kui Yoji Biomehanika) on Aasia number üks plaadikeerutaja ning kogunud tuntust just oma
live
-esinemistega, mis paistavad silma eksootika, energia ja säraga. Jaapani superstaar-DJ on selleaastase Airport Jami kaugeim külaline.

Haapsalu Kiltsi lennuväljal kolmandat aastat toimuv Airport Jam toob hiiglaslikul territooriumil toimuvale suvepeole kokku Euroopa hetke kuumimad klubimuusika suurnimed. DJ-paraad leiab aset kümnel tuhandel ruutmeetril, viiel laval, kahel lennurajal ning mitmetes teema-angaarides.

Airport Jami pealaval astub Yoji kõrval sel aastal üles maailma üks nimekamaid DJ-sid — Marco V. Lisaks tulevad oma showga lavale trancemuusika pioneer ja kaua Eestisse esinema meelitatud staar — DJ Johan Gielen, eelmisel aastal suurima tech-trance hitiga „Platinum“ klubid vallutanud Nenes. Pealava hõivavad veel mainekas hardstyle`i lipulaev Itaaliast Daniele Mondello, hardtrance DJ-duo Saksamaalt KAMUI, Hollandi electro-staar Phonk D`or ning Airport Jami resident, DJ Choose Taanist.

Lisaks pealavale ja Drum`N`Bass lavale on nõukogude-aegsetesse betoonangaaridesse; mis omal ajal varjasid sõjalennukeid; ehitatud Chill Lounge, Carribba Strip Lounge ning DJClub & Tuning Hitz Arena. Viimases saavad soovijad kogenud DJ-de juhatamisel kätt proovida plaadikeerutamisel.

Selleaastane Airport Jam on jätkuks kahe eelneva aasta üliedukale festivalile, mis tõi 2007. aastal kokku ligi 7000 inimest. Haapsalu külje all olev Kiltsi lennuväli teenis nõukogude ajal vene sõjaväge, olles suurimaid baase Eestis. Lennuväljal on tänini säilinud kaks täispikka lennukite maandumisrada ning üle kümne muru ja põõsastega maskeeritud betoonangaari, kus omal ajal sõjalennukeid hoiti.

Piletid hinnaga alates 395 kroonist on müügis Piletilevis ja Statoili jaamades. Eelmüügis müüakse ainult kahepäevapasse.