Pühajärve Jaanituli 2019 võõrustab Eesti parimaid bände, üles astuvad Smilers, Terminaator, Shanon, Karl-Erik Taukar ja 2 Quick Start. Pärast aastast eemalolekut on Pühajärve pealaval uute ja vanade lugudega Tanel Padar. Naisartistide lipu rullivad lahti vaimukad Öed ja stiilne Liis Lemsalu. Lisaks saab kuulda Eesti elektroonilise tantsumuusika tippkoosseisu Watewa.

Välismaalt saabub Eestisse Bosnias sündinud, kuid Rootsis elav Salvatore Ganacci, kes sai internetis maailmakuulsaks pärast eelmisel suvel toimunud Tomorrowlandi muusikafestivali. DJ ja produtsent Ganacci jäi silma oma uskumatu energia ja ebahariliku esinemisstiiliga. Muusiku esinemisest tehtud videod on jõudnud miljonite silmapaarideni ja fännide hulk aina kasvab. Salvatore Ganacci on välja andnud singleid koos Major Lazeri ja Sebastian Ingrossoga ning tänavune aasta tõotab artisti poolt tõelist hitisadu, mida sel suvel Pühajärvel nautida saab.

Pühajärve Jaanitule külaliste oodatuimaks artistiks sel aastal on riimigeenius ja mõminaräpi sensatsioon Nublu. Räpimaastiku hittnimedest saabuvad Pühajärvele lisaks ka Võsu rämmarigrupp 5 Miinust, räpiskene uustulnuk Pluuto, skandaalne Beebilõust ja riukalik Raha. Pesu. Karud.

22. ja 23. juunil toimuva Pühajärve Jaanituli 2019 piletid on alates homsest müügil aadressil www.jaanituli.ee. Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele
on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel.