Enesekindlust laulupeole pürgida sisendab Alenile seegi, et lapsed olevat tema loomingust lummatud. "Kõik mu sõbrad on mulle rääkinud, kuidas nad ei taha minu plaatidest enam midagi teada, kuna nende lapsed muud ei kuulagi," tunnistab ta. "Meil on autos sama lugu. Kui preili (Aleni väike tütar toim.) tahab magama jääda, peab tulema "Päiksepoolsel tänaval" ja kui tuju läheb kehvemaks, siis peab tulema kohe laul nimega "Piirideta". Lastelaulud meie piigale ei sobi," naerab noor isa.

Alen on isaks saades õppinud olema kannatlikum ja ütleb, et enne see omadus tal peaaegu puudus. "Kui varem olin oluline ainult mina, siis nüüd on keegi, kes vajab minu tähelepanu, aega ja sõltub 100-protsendiliselt minust. Ma püüan olla rohkem kodus ja pühendun oma perele," jutustab ta, mistõttu plaanitaksegi suvel palju looduses viibida ja puhata.

Alen lubab suvetuuril "Piirideta" esitada varasemast rohkem kärtsu, mürtsu ja sekka ka paar akustilist pala. "Me mängime ja tutvustame uut plaati ja näitame seda külge, mida enamus minu kuulajatest pole võibolla näinud. Minu bänd on äärmiselt musikaalne koosseis," kirjeldab Alen. Tulemas on vaid neli kontserti, millest esimene toimub juba 26. juunil Pärnus Ammende Villa aias.