Festival koosneb kümnest üritustest, millel on oma kindel koht ühtse terviku moodustumisel ja sideme loomisel erinevate muusikasuundade vahel.

Kolmapäeval kell 18 algab festival Hea Uus Heli Kirjanike maja musta laega saalis üritusega “Helikirjanduslik kolmapäev”, mis on ühtlasi ka Kirjanike Liidu poolt korraldatavate Kirjanduslike kolmapäevade hooaja avaüritus.

Ürituse eesmärgiks on muusikaliste ja kirjanduslike väljendusvormide vaheline kommunikatsioon kas siis traditsioonilisel moel teineteist lihtsalt täiendades või mõne muu eelnevalt ennustamatu lähenemisnurga kaudu.

Festival jätkub kell 20 Vanalinna muusikamajas, kus toimub Õunaviksi uue väjaande, noore Lõuna-Eesti folkmuusiku Mari Kalkuni debüütalbumi “Üü tulõk”, esitluskontsert Tallinna publikule. Mari Kalkunit saadavad laval Triin Norman (laul, klaver), Andres Alaru (tshello, kontrabass) ja Ramo Teder (flööt, kitarr). Mari Kalkuni plaadi produtseerimisega lähedalt seotud Ramo Teder ehk Pastacas annab ka oma soolokontserdi.

Neljapäeval, algusega kell 20 leiab aset Von Krahli teatri baaris koostööüritus, mille raames kohtuvad HUH’i lo-fi psühhedeeliakirg kontserdisarja Odessa Popi meloodilise indiemaailmaga. Odessa Pop on uus kontserdisari, mille eesmärgiks on tuua Eesti publiku ette parimaid meloodilist kitarripoppi, elektroonikaga segatud indie’t ja laiemaski mõttes “väikest popmuusikat” mängivaid ansambleid ning üksikartiste kogu maailmast. “Väikese popmuusika” all tuleb siin mõista väljaspool “suure muusikatööstuse” ettekirjutusi loodud ja sõltumatute plaadifirmade poolt väljaantavat popmuusikat.

Esinevad tänaseks indie-popi ringkondades legendistaatuse omandanud St Christopher Inglismaalt. Progressiivset rocki, psühhedeeliat ja space-rock’i ühildav Hidria Spacefolk Helsingist nimetab oma muusikat astrobeat’iks ja on kuulus oma kõrgepingest laetud kontsertite poolest. Kolmandaks välisesinejaks on Eleanoora Rosenholm, hetkel Soome kuumima leibeli Fonal uusim artist. HUH’il seitsmeliikmelise bigbändina üles astuv grupp valmistub parasjagu aasta lõpus ilmuvaks debüütalbumiks “Vainajan muotokuva” (“Surnu portree”, tõlk.), mis segab eelarvamustevabalt kokku popmuusikat, avangardi ja elektroonikat. Ürituse alguses näeb 89minutilist dokumentaalfilmi filmi “JANDEK ON CORWOOD”, mis räägib ühest Ameerika eksentrilisemast underground-muusikust Jandek’ust.