Erinevalt eelmistest aastatest on festivali tegemistesse kaasatud
veelgi enam kontserdipaiku üle kogu saare, et muusikast ja elamustest saaksid rohkem osa ka saareelanikud ise. Tänavuse festivali moto on "Üks olemine".

Tänavustelt esinejatelt saladuskatet kergitades lipsavad välja nimed Marko Matvere ja Jaagup Kreem, aga ka Helin-Mari Arder ja Triinu Taul. Lisaks on välisesinejatest üle pika aja taas Eestit külastamas suurepärane Iiri naisansambel Liadan, kitarrihuvilised saavad kuulda Jason Carterit. Oodata on palju muidki põnevaid artiste. Festivali kava saab paika maikuu alguseks, aga selge on see, et esinejaid on oodata rohkem kui kunagi varem. Kontserdid toimuvad üle terve Hiiumaa. Nii väli- kui ka sisekontserte saab kuulda Kärdlas, Kõrgesaares, Käinas, Emmastes, Kõpus, Pühalepas ja mujalgi.

Festival avatakse neljapäeval, 18. juulil kell 14 Kärdla laululaval ning lõpetatakse tavapäraselt pühapäeval, 21. juulil
kirikukontsertidega üle kogu Hiiumaa. Teist aastat järjest juhatavad festivali sisse 15.–17. juulini koostöös Keskkonnaametiga Kärdlas toimuvad Hiiu Folgi keskkonnaõhtud, mil kuuleb jutte, näeb pilte ja kõlab muusika.

Hiiu Folgi kolme päeva passile kehtib aprilli- ja maikuus soodushind 30 eurot, alates juunist maksab festivalipass 35 eurot ning kohapeal ostes 45 eurot. Gruppidele kehtib soodushind. Täpsemat infot leiab festivali veebilehelt.

Kohtume Hiiumaal!