Ehmatavate lavashowde poolest kuulsaks saanud Alice Cooper toob oma maailmatuuri "Live From The Brutal Planet" käigus ka Eestisse etenduseks vajaliku suure hulga varustuse. Esitusele tuleb Alice Cooperi loomingu paremik, teiste hittide hulgas ka megahitid "Poison", "Hey Stoopid" ning paljud teised, oluline osa on ka lugudel artisti uuelt, juunis ilmuvalt plaadilt "Brutal Planet".

Alice Cooperi kontserdi soojendajaks Eestis on kohalik edetabelite vallutaja Claire's Birthday.

Alates tänasest, 2. maist on Piletilevi müügipunktidest võimalik osta pileteid kontserdile. Esimesed 2000 piletit müükase hinnaga 250 krooni, hiljem tõuseb piletihind 290 kroonini ja kontserdipäeval müüakse pileteid kohapeal hinnaga 390 krooni. Müügile tulevad ka 200 VIP- ja backstage-piletit. Korraldajad ootavad kontserdile kuni 10 tuhandet inimest.

Alice Cooper sündis 4.veebruaril 1948 preestri pojana, kodanikunimega Vincent Furnier. Muusikukarjääri alustas 14-aastaselt koolibändis. Teda peetakse raskele rockmuusikale nii omase grandioosse lavashow ja - meigi autoriks. Oma kontsertetendustes on ta kasutanud lugematul hulgal šokeerivaid elemente madudest giljotiinini. Ajakirjandus on kirjutanud temast kui veendunud satanistist vaatamata sellele et Cooper on kinnitanud, et pole saatanakummardaja kunagi olnud. Aegade jooksul on mõnes Ameerika osariigis tal isegi keelatud esineda.

Alice Cooperi toob Baltikumi Lauri Laubre, Tallinnas korraldab kontserdi Baltic Music Promotions. Lisaks Tallinnale saab artisti Baltikumis näha veel 14. juunil Vilniuses.