„Alice Cooperit katab kogu tema eestis viibimise aja kindlustus, mis hõlmab artisti võimalikke füüsilisi vigastusi,“ ütles kontserdi pressiesindaja Reno Hekkonens. „Sellistel puhkudel peab korraldaja ekstratähelepanu pühendama staari turvalisuse tagamisele,“ lisas pressiesindaja.

„Enamus Eestis kontserte andvad superstaarid on kindlustatud kõikehõlmava õnnetusjuhtumi kindlustusega. Cooperi kindlustus on üks viimase aja kallemaid,“ kommenteeris Reno Hekkonens.

Cooper ja tema ligi 50-liikmeline meeskond saabub Eestisse ööl vastu kontserdipäeva. Viimati Eestis kaks aastat tagasi kontserdi andnud õudusrokkar ööbib Tallinna vanalinna viietärnihotellis.

Artisti lavataguste ruumide nõudmised on tagasihoidlikud. Mõistetavatel põhjustel ei soovi Alice Cooper lava taha alkohoolseid jooke. Samuti on menüüst väljas kofeiini ja suhkrut sisaldavad tooted.

Alice Cooperist hiljem jõuab Eestisse teine Legends of Rocki täht Foreigner. Romantilise rocki staar on korraldajalt oma sõitudeks nõudnud luksusmaastur Cadillac Escalade’i. „Foreigner ja Cooper ööbivad küll mõlemad vanalinnas, kuid erinevates hotellides,“ kommenteeris kontserdi pressiesindaja.

Foreigneri lavataguste ruumide nõudmised on samalaadselt Cooperi omadega jäänud normaalseks. Foreigner on reserveerinud neli ruumi Saku Suurhallis, mis kõik tuleb sisustada sarnaselt.

Foreigneri ja Alice Cooperi eel esinevad Legends of Rockil Eesti rockmuusika kullavaramu töötlustega Aides ja Brides in Bloom.