Video illustreerib kulgevalt Aneti muusikareisi - Brooklyni mõnusat melu ja sealset loomingut soosivat keskkonda.

“New Yorgi reis oli planeeritud peamiselt inspiratsiooni ammutamiseks ja muusika kirjutamiseks koostöös seal elava eestlasest produtsendi Ms Madliga. Kui minek oli planeeritud, siis tekkis äge võimalus filmida ka video loole “get by”, mis kannaks edasi selle imelise koha emotsiooni ja vaibi. Reis ei kujunenud muidugi nii vaevatuks nagu planeerinud olime kuna sinna lennates jäin haigeks ja kohale jōudes selgus, et mu kohver on kadunud, milles olin kaasa vōtnud video filmimiseks oma lemmikute eesti disainerite rōivaid. Küll aga on Brooklyn täis ägedaid second-hand poode, seega, improviseerisime ja leidsime kõik filmimiseks vajaliku. New York oli üle ootuste äge ja väga inspireeriv koht, kus töötada,” rääkis Anett New Yorgi muusikareisist ja videovõtte väikesest kurioosumist.

Video autoriks Tai Attarangsan, kellega koostööni jõuti tänu New Yorgis resideeruvale eesti ehtekunstnikule Anni Jürgensonile.

Hetkel kirjutab Anett muusikat täispika albumi jaoks, mille ilmumine TIKS Rekordsi alt on planeeritud käesoleva aasta lõppu. Plaadile on muuhulgas oodata ka Ms Madliga koostöös valminud lugusid.