„Nagu enamik inimeste südameid võitnud lugudest räägib ka see naise ja mehe vastastikkusest tõmbest, mis seekord saab alguse tantsupõrandal. See on hea laul, mis on mind alati kummitanud,“ räägib Veski uuesti singlist.

Kuigi tegu on muusikapalaga, mida on esitanud paljud erinevad artistid, leiab Anne Veski, et heast asjast ei saa kunagi küllalt. „Head laulu võib igavesti laulda, eriti kui on nii tore laulupartner Uku näol,“ kiidab Veski lugu ja oma laulupartnerit.
"Loo valisime seetõttu, et seda pole ammu lauldud ja samas on pala kõigi jaoks väga tuntud ning olemas on suurepärane eestikeelne tõlge. Kuigi originaal ei ole duett, soovisin seda just Annega esitada," lisab Uku Suviste.

Küsimusele, kas tegu on ühekordse projektiga või pikema koostööga ütleb Anne, et hetkel on seda raske ennustada. „Ega ma aasta tagasi ei teadnud, et Ukuga avaneb võimalus laulda, aga nüüd on lugu valmis. Täna on muidugi esmatähis juulis toimuv juubelituur, kus meid mõlemaid saab näha ja kuulata. Kui raadiojaamad puistatakse üle soovidega meie esitluses veel mõnda duetti kuulda, siis teeme veel,“ ütleb Veski.