„Suvetuuri mõte tuli siis, kui avastasin, et kõigi oma esinemisaastate jooksul ei ole ma teinud ühtegi omanimelist suvist kontserttuuri. Lisaks on mul sel aastal juubel. Üks pluss üks on kaks, nii tekkiski idee teha korralik juubelikontsertide sari erinevates Eesti linnades,“ selgitab Veski.

Oma tuurikaaslaste valikut põhjendab naine sellega, et on ammu soovinud nende meestega koos laulda.

„Iga kord kui me Karliga kokku saame, siis tuleb ikka jutuks, et millal ükskord midagi koos teeme. Nüüd siis ometi saab jutt teoks,“ räägib Veski. Uku Suvistet nimetab aga Anne Veski meie superstaariks. „Vaadates Uku esinemisi, tekkis kohe mõte, et võiks midagi koos teha. Ma usun, et see on kogemus, millest on mul mõndagi uut õppida,“ arvab laulja.

„Mis puudutab Koitu, siis temaga on mul olnud au koos laulda,“ tunnistab Veski ning lisab, et seekord on neil koos varuks üks tore üllatus publikule.

Tuuril osalevates meeslauljatest ainsana Annega varasemat koostöökogemust omaval Koit Toomel jätkub naise kohta kiidusõnu.
„Annega puutusin kokku mõned aastad tagasi Ifi juubelituuril, millest on mul äärmiselt head mälestused. Tegu on väga südamliku inimesega,“ iseloomustab Koit Anne Veskit.
„Minu jaoks on mõned Eesti artistid läbi aastate olnud sellised, kellega ma olen unistatud koostööd teha. Paljudega on mul see õnnestunud, näiteks Ivo Linna ja Tõnis Mäega, samuti olen koos musitseerinud Jaak Joalaga. Ka Anne Veski on üks nendest artistidest,“ ütleb Toome.

Kokkuvõtteks arvab Veski, et kolme armastatud meeslaulja kaasamine tuurile on ainult positiivne.
„Koidu, Uku ja Karli osalemine juulis toimuvatel kontsertidel annab kogu tuurile juurde värvi ja omanäolisust. Tegu on kolme tenoriga, kellega koostööst olen unistanud juba ammu. Nüüd see unistus täitub,“ tunnistab laulja.

Anne Veski suvetuur toimub 14.-24. juuli Eesti erinevates paikades:

14.07 Põlva Intsikurmu laululava
15.07 Tartu laululava
16.07 Pärnu Vallikäär
17.07 Türi laululava
21.07 Tallinna laululava
22.07 Haapsalu Piiskopilinnuse suur õu
23.07 Rakvere laululava
24.07 Rapla Tammemäe laululava

Osta piletid juubelikontserdile SIIT!