1. Puhastab ja värskendab mõtteid

Magamine värskendab su keha ja mõistust, sama moodi toimib omaette olek. See loob tühjust, kuhu saab tekkida miskit uut. Justkui akude täislaadimine, mida vajavad isegi kõige ekstravetsemad inimesed.

2. Saad süvenenult mõelda asjade üle

Igapäevased kohustused ja antud lubadused ei luba meil süvitsi asjadele mõelda vaid tihti piirdub to-do listi täitmisega. Pidev rabelemine vähendab meie loovust ja produktiivsust.

3. Suudad prioritiseerida enda jaoks olulisi asju

Kui astud korra fookus keskmest eemale on lihtsam näha suuremat tervikut. See aitab asju paremini perspektiivi seada ja mõista, mis parasjagu oluline on.

4. Paraneb suhete kvaliteet

Kui sa veedad iseseisvalt aega, tekib sul parem arusaam iseendast ja sellest mis on sulle oluline. Sellega seonduvalt teed sa paremaid valikuid, kellega end ümbritseda. Samuti võib üksinda olek panna sind enam väärtustama sinu ümber olevaid sõprussuhteid.

5. Sa ei saa olla kellegi teise vastu hea kui sa pole seda enda vastu.

Sellepärast ongi oluline leida aega iseendale, et tegeleda sellega, mis on sinu jaoks inimesena oluline. See paneb sind tundma hästi, mis parandab kokkuvõttes sinu töövõimet, suhteid ja teisi elualasid. Seega alusta endast ja võta endale aega.

Kuula ka teemakohast Gram-of-Funi värsket singlit "Getaway"!


Gram-Of-Fun on uus äge Eesti koosseis, mis koosneb DJ/produtsentidest Muudu, Philgood, JaanJaago ning lauljast Kristel Aaslaidist. Bänd on leitav ka Facebookist ja Instagramist.