Selle aasta alguses tegi ansambel Miljardid puhta töö Eesti Muusikaauhindade jagamisel, võidutsedes debüütalbumiga “Kunagi läänes” kategooriates ‘’Aasta debüütalbum’’, ‘’Aasta rockalbum’’ ja ‘’Aasta album’’. Kevadel suunduti Eesti tuurile, mis osutus väga menukaks ning mitu tuurikontserti müüdi täiesti välja.

Ka suvi oli bändi jaoks tegus – esineti mitmetel olulistel muusikafestivalidel, alustades Kapa Rockiga ning lõpetades esmakordselt toimunud Sweet Spot Festivaliga. Augustis astus ansambel üles Lauluväljakul Nargenfestivali raames toimunud suurel ‘’Ühislaulmise’’ kontserdil ning 20. augustil presidendi roosiaia vastuvõtul. Uuesti otsustati tuurile minna, et rõõmustada fänne ja kuulajaid üle Eesti.

Ansambli liikmed leiavad, et erinevates kohtades esinemine on väga vajalik, sest suur hulk Eesti elanikke elab väljaspool Tallinnat. Marten lisab, et kuigi Eesti on väike, tunneb iga koha puhul selget erinevust ja seda on põnev avastada. Miljardid kinnitavad üheselt, et eelmisel tuuril olid kõik kontsertid omaette elamused ja publik siiralt tänulik. Seekordselt tuuri kontserdilt on oodata lugusid albumilt ‘’Kunagi läänes’’ ning 3 lisalugu, mida osades kohtades varem märgitud polegi.

Kontserdid toimuvad:
09.10 Viljandis (Lennukitehas)
10.10 Pärnus (Kultuuriklubi Tempel)
12.10 Rakveres (Kära Kants)
13.10 Tallinnas (Erinevate Tubade Klubi)
14.10 Haapsalus (Kultuurikeskuse rõdusaal)

Piletite eelmüük toimub SIIN!

Eelmüüki ei toimu Rakvere kontserdile.