“Mulle väga meeldib see idee, kuidas SEBE on toonud muusika inimestele nii lähedale ja andnud sellega bussisõidule uue mõõtme,” lausus ansambli Sinine muusika autor ja laulja Mauno Meesit. “Ja muidugi on rõõm, et inimesed saavad teekonnal olles reisida ka läbi minu muusika ja avastada kõrvuti raadiost tuttavatele lugudele teisigi albumi “Dreams come true” palasid.

”Meesit avaldas ühtlasi lootust, et bussisõidul plaati kuulates tekib nii mõneski reisijal huvi ka tänaseks peaaegu läbi müüdud “Dreams come true” esitluskontsertide vastu. “Tartus mängime 7. veebruaril Club Illusionis ning kaks päeva hiljem ehk 9. veebruaril ootame kõiki meie muusika sõpru Tallinnasse Rock Café’sse.

”SEBE turundusjuhi Marel Kallase sõnul on bussiettevõttel olnud hea võimalus koostööd teha heade kodumaiste artistidega. SEBE kavatseb ka edaspidi tutvustada Täistunniekspressis reisijatele värsket ja head Eesti muusikat. “Reisijate tagasiside annab meile kindlust selles, et Eesti inimesed hindavad võimalust tutvuda kodumaiste muusikute loominguga,” märkis Kallas.Ansambli Sinine plaati “Dreams come true” saab kuulata iga Täistunniekspressi reisija eesolevas istmes asuva meelelahutussüsteemi vahendusel.

Miks peaks reisija meelelahutussüsteemist just Sinise plaadi üles otsima, selgitab Mauno Meesit alloleval lingil avanevas videos: