Ansambli liikmed Rait Sohkin, Danel Pandre ja Jaanus Saago jagasid oma sotsiaalmeedia kontodel teadet, et Martin Saaremägi ei jätka enam nendega musitseerimist. "12. veebruaril 2019 teatas Revalsi soolokitarrist Martin Saaremägi bändikaaslastele, et lahkub kollektiivist. Põhjuseks isiklikud suhted. Revals otsustas, et jätkab siiski tegevust - küll ilma temata."

Liikmed pidasid vajalikuks tuua välja ka asjaolu, et bändi sotsiaalmeediat ei peaks enam nii tõeselt võtma. "Revalsi Facebooki ja Instagrami kontole omab ligipääsu vaid Saaremägi, seega on edaspidi sealt tulev info rangelt subjektiivne!"

Postituste all on mitmeid kommentaare, mis õhutavad liikmeid omavahel ära leppima ja keskenduma suhete asemel pigem muusikale. Samas leidub ka neid, kes ei teate üle ei imesta ja soolokitarristi pigem maha teevad. "Minu tagasihoidliku kogemuse järgi ületab soolokitarristi ego ülejäänud bändiliikmete egode summa kordades. Esineb muidugi erandeid," kirjutas Viljar Niiholm.

Lauri Saatpalu leiab samuti, et suhteid klaarida pole tarvis. "Ärge püüdkegi, saatke persse ja minge edasi! Kui on leo ,siis jääbki leoks! Kõige rõvedam on ahv kabiinis! Sõda toob veidike vaheldust kah!"

Liikmeid kutsus korrale ka Karl-Erik Taukar: "Mehed, millega te tegelete?"