“Väga tore oli! Super! Braavo iirlastele, kes on osanud oma rahvuslikku eripära ära kasutada meelelahutuslikul ja kommertslikul eesmärgil,” lausus Anu Saagim pärast etenduse vaatamist.

Eriti meeldisid Saagimile meeste tantsunumbrid. “Nii rühmas kui soolos olid mehed peajagu paremad! Nad olid ilusamad ja lahedamad, selle tantsu stiil ja maneer sobib lihtsalt rohkem meestele. Väga vinge!” sõnas ta.

Ka TV3 programmidirektor Jüri Pihel oli etendusest vaimustuses. “Teeb kadedaks ja ühtlasi ajab hulluks — täiuslik etendus, mis on lihvitud viimse detailini,” tunnistas Pihel.

Kõigi aegade populaarseim ja kuulsaim Iiri tantsutrupp toob vaatajani eheda elamuse keldi muusikast, muinasjutust ja mütoloogiast läbi kümnete tantsijate liikumise ja ainult elava muusika, teatas Delfile kontsertagentuuri FBI pressiesindaja Ingrid Peek.

Suurejooneline etendus sisaldab erinevaid teemasid ja elemente — natuke balletti ja rohkelt iiripärast viimseni lihvitud stepptantsu, viiuleid ja vilepille, päikesetantsu ja äikesetormi, jumalannasid ja kangelasi ning loomulikult väga võimast loomislugu “Riverdance”, mis algab Jõenaise sünniga ja jõuab kogu trupi ühistantsuni.

Kolmapäeval Tallinnast oma sügisest Euroopa turneed alustanud tantsutrupp annab Saku Suurhallis etendusi kuni pühapäevani.