Festivali peakorraldaja Hardi Loogi sõnul müüakse kokku 25 000 piletit. "Loomulikult annaks rannas platsi suuremaks teha ja müüa seeläbi veel rohkem pileteid, kuid meile on väga tähtis külastajate heaolu," lausus Loog. "Eelmüügi vältel müüdud piletite kogus peaks igale huvilisele andma ilmse signaali soetada piletid esimesel võimalusel."

Täna kell 9.00 algaval avalikul müügil tulevad müügile lisaks festivali passidele ka VIP-, Priority-, päeva- ning telklate piletid. Samuti saab osta ka bussipileteid algusega Tallinnast ja Tartust.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. Rohkem artiste tehakse teatavaks kevade jooksul.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinast kui Tartust.