Ajavahemikul 25. juunist 3. juulini 2008 külastatakse üheksat paika üle Eesti ja publikuni tuuakse lisaks suurepärasele muusikale ka väljapeetud menüü kvaliteetse toidu- ja veinivalikuga.

Otsus kaasata tuurile Arno Suislep ei tulnud korraldajate sõnul üleöö ja oli juba varem kokku lepitud. Ühiselt otsustati Arno osalemine kontsertidel alles pärast “Superstaari”-saate finaali välja kuulutada.

Laulja jäi telesaates võrdselt hästi meelde ka Maarjale ja Reinule. “Arno puhul on hämmastav tema sisseelamine muusikasse ja just seetõttu on mul temaga väga huvitav koostööd teha” räägib Maarja koostööst Arnoga.

Rannapi sõnul on tal hea meel Arnoga ühel laval üles astuda, sest just Arno võlus pianisti oma unikaalse lavalise olekuga ja tema arust oli ta saate kõige mitmekesisem laulja. “Sina saad elus ja muusikamaailmas hakkama ka ilma produtsenditiimita, sa oled küps,” kiitis Rannap Arnot “Eesti otsib superstaari” finaalsaates. “Sa jääd särama Eesti muusikataevasse.”

Arno Suislepa arvates on “Suvegurmeel” kaasalöömine heaks jätkuks edukale staarisaatele ja võimalus musitseerida koos Eesti tippudega igati meeliülendav. Arno üllatab publikut nii live-bändi kui Rein Rannapi saatel. Õhtust ei puudu ka Maarja ja Arno duett.

Suvegurmee kontsertidel astub üles ka tshellokvartett C-Jam, milles on ühendatud klassikaline keelpillikvartett ja emotsionaalne tshellokõla.