See tal ka mõneti õnnestus, kui Rändvee võidu järel anti välja küllaltki edukas omanimeline debüütalbum, mis kriitikuid külmaks ei jätnud ning pälvis nii kiitust kui laitust. Tõsiasi on aga, et 2011. aastal kokku saanud bänd jõudis lühikese ajaga Eesti muusikamaailmasse küllaltki vahva jalajälje jätta.

Paraku sai “jalaga-tagumikku” alternatiivrokkbändi elu ühelepoole, mil Pärnu poisid keskkooli lõpetasid ja igaüks eri ilmakaarde õppima suundusid.

“Daamid ja härrad,” alustab Rasmus Rändvee oma pöördumist fännide poole. “Kirjutan Teile täiesti ausalt, mis minu ja minu kallite bändiliikmete elus vahepeal on toimunud. Facelift Deer’i teekond on juba veidi aega tagasi jõudnud enda viimasesse peatusesse, kust me koos enam edasi ei liigu,” tõdeb Rändvee.

“Erinevad valikud haridusteedel lennutasid meid mööda maailma laiali ning kauged vahemaad lõid bändi tegemistesse kiilu. Siiski on iga lõpp kahtlemata millegi uue algus,” täpsustab ta vihjates Eesti Laulu konkursile. Seal on Rändvee ka üheskoos Faceliftiga esinenud, 2013. aastal võisteldi palaga “Dance”.

“Alles eile jõudis minuni uskumatu uudis, et mind on peetud Eesti Laulu poolfinaalide vääriliseks. Ma ei ole enda jonni jätnud — jätkan enda unistuste poole püüdlemist sooloartistina,” teatab Rändvee.

“Facelift Deer on Teile igavesti tänulik! Suurte tähtedega ja üdini siiras AITÄH Teile kõigile toetamast meid sellel tähelennul! Tänan ka Facelift Deer’i minu elu kõige toredama aja eest, mil noortele poistele anti võimalus vallutada suuri lavasid,” lisab noormees lõpetuseks ja täpsustab, et edaspidi kannab Facelift Deer’i Facebooki leht Rasmus Rändvee nime.