Lisaks on ta mänginud üle 15 aasta Rolling Stonesi basskitarristi Bill Wymani projektis The Rhythm Kings, Pink Floydi liidri Roger Watersiga ning George Harrisoni, The Who, Tom Jonesi, Jimmy Page’i, Jeff Becki ja Joe Cockeriga, kellele on kirjutanud ka mitmeid lugusid. Andy Fairweather Low on mänginud ka Eric Claptoni ühe kuulsaima hiti Tears In Heaven soolopartii.

Augustibluusi programmijuhi Raul Ukareda sõnul ei ole sellise klassi artiste Augustibluusil varem esinenud. „Andy Fairweather Low tulek Augustibluusile tähendab meie jaoks arenguhüpet. Sellises seltskonnas igapäevaselt liikuvad muusikud esinevad tavaliselt palju suurematel lavadel.“ Ukareda sõnul on märkimisväärne ka muusiku saabumine niivõrd märkimisväärse koosseisuga.

Ameerikas tegutsev Eesti parimaks kitarristiks peetav Laur Joamets peab Andy Fairweather Low kitarrikäsitlust täiesti ainulaadseks ning lisab, et seda kinnitab ainuüksi asjaolu, et ta nii kaua Claptoni bändis vastu on pidanud.

1948. aastal Walesis sündinud Andy Fairweather Low tähelend algas 60ndate popbändis Amen Corner, mis kolme aasta vältel mitmel korral Suurbritannia singliedetabelite esikohad vallutas. Järgneval kahel kümnendil tegutses ta sooloartisti ja erinevate projektide külalisena, kuni George Harrison ta 1991. aastal oma albumi salvestamisele kutsus. Selle käigus tutvus ta Eric Claptoniga ning sellest sai alguse 13 aastat kestnud koostöö. Claptoni bändis mängides jäi Andy silma ka Pink Floydi endisele liidrile Roger Watersile, kes ta oma sooloprojektis osalema kutsus. Mees ise kirjeldab seda perioodi oma elust hullumeelsena: „Justkui oleks mänginud samaaegselt Manchesteri Unitedis ja Manchester Citys.“ Aastal 2006 taaskäivitas Andy oma soolokarjääri, luues bändi nimega Andy Fairweather Low & The Low Riders, millega astub üles ka 31. juuli õhtul Haapsalu piiskopilinnuse õuel. Bändi basskitarrist Dave Bronze on varem mänginud ansamblis Procol Harum ning esinenud koos Ringo Starri ja Paul McCartneyga. Trummar Paul Beavis on mänginud Andy Summersi ja Lisa Stansfieldi bändides ning saksofonist Nick Pentelow on jaganud lava Gary Moore’i, Albert Kingi, Albert Collinsi ja B.B. Kingiga. Vaatamata edukale soolokarjäärile osaleb Andy endiselt ka Eric Claptoni tuuridel.

Festival Augustibluus toimub Haapsalus 31. juulil ja 1. augustil. Tänavuse Augustibluusi raames toimub festivali kaheksal laval kokku üle 30ne kontserdi. 22. korda toimuva festivali teise õhtu peaesineja on teenekas Chicago laulja ja trompetimängija Boney Fields.

Festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Tänu aasta-aastalt kaalukamaks muutuvale programmile, märkimisväärsele publikuhuvile ja positiivsetele arvustustele ka paljudes rahvusvahelistes muusikaväljaannetes, on Augustibluus saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide nimistus.