Saku Suurhallis esitleb Lavigne oma uut üliedukat albumit “The Best Damn Thing”.

Piletid Avril Lavigne kontserdile tulevad müügile esmaspäeval, 4. veebruari hommikul kell 10.00. FBI ConcertClubi liikmed saavad aga pileteid osta juba teisipäevast, 29. jaanuarist.

Tallinna saabuv rokiprintsess Avril Lavigne on hetkel maailma kõige müüduim poprokk-lauljanna — tema uut albumit “The Best Damn Thing” on müüdud juba rohkem kui viis miljonit eksemplari. World Music Awards 2007 tulemustel on Lavigne edestanud selliseid kuulsusi nagu Pink, Amy Winehouse ja Nelly Furtado.

Avrili triumfiga lõppes ka MTV muusikaauhindade gala, kus Lavigne sai “Parima sooloartisti 2007” tiitli, jättes selles prestiižes kategoorias selja taha Rihanna, Christina Aguilera ja Justin Timberlake’i.

Oma debüütalbumi “Let Go” (2002) andis Avril Lavigne välja 18-aastasena. Plaadi esimene singel “Complicated” jõudis kiiresti Ameerika edetabeli tippu. Tõustes aasta kokkuvõttes Ameerika kolme kõige müüduima albumi hulka, tõi “Let Go” Avril Lavigne’le “Aasta uustulnuka” ja “World’s Best Selling Canadian Singer” tiitli ning kaheksa Grammy nominatsiooni. Avrilist sai muusikaajaloo noorim lauljanna, kelle album jõudis Suurbritannia edetabelites esimesele kohale. Lavigne teine album “Under My Skin” (2004) tõusis kohe pärast ilmumist rohkem kui kümne riigi edetabelite tippu.

Lauljanna uus stuudioalbum “The Best Damn Thing” nägi ilmavalgust 2007 aasta aprillis. Аlbum sisaldab selliseid hitte nagu “Girlfriend”, “When You’re Gone” ja “Hot”. Plaadilt leiab ka ballaadi “Keep Holding On”, mis on kirjutatud filmikompanii 20th Century Fox tellimusel fantaasia-menufilmi “Eragon” tarvis. Lauljanna enda sõnul innustas teda uue albumi loomisele eelmine turnee. “Mulle väga meeldib tuuritada. Ja kuna ma veedan palju aega laval, siis tahtsin ma, et minu laulud oleksid lõbusad. “The Best Damn Thing” — kiire, noor, üleannetu ja hulljulge album. Sellel on vaid kolm aeglast lugu, mis tähendab, et see sobib ideaalselt live-kontsertidel esitamiseks.”

Albumi toetuseks suundub Avril Lavigne märtsis turneele, mille raames esineb ka Eestis — 1. juulil Tallinnas Saku Suurhallis. “Ootan kannatamatusega maailmaturnee algust. Terve aasta olin ma hõivatud uue materjali promomisega ja nüüd on aeg turneele minna. Valmistasime ette täiesti uue show, mis kardinaalselt erineb neist, mida fännid võisid minu kontsertidel senini näha. “The Best Damn Tour” pakub publikule palju nalja, tantsu ja positiivseid emotsioone. See saab olema show, kus ma rokin täiega!” lisab Avril.

Piletid Avril Lavigne kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 4. veebruaril kell 10:00. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta aga juba homsest. Liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.